DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Expedo inšpirácie: Boho bývania podľa Kristyvegfox

Eliška Kašperanová
30.4.2024

V dnešnom článku nás cez fotky pozve k sebe domov bloggerka kristyvegfox. Na svojich sociálnych sieťach sa venuje predovšetkým svojej úlohe mamičky a aktivitám s tým spojených. Cez svoje príspevky prináša lifestylovú inšpiráciu. Jej interiér ladenia v štýle boho na vás na prvý pohľad dýchne útulnosťou a teplými odtieňmi farieb s prírodnými materiálmi. A my s hrdosťou môžeme povedať, že súčasťou jej útulného hniezdočka je aj nábytok z Expeda.

Expedo inšpirácie: Boho bývania podľa Kristyvegfox

Hlavným stredobodom obývacej izby je sedacia súprava do U PESTOS. Kristov si vybrala béžové čalúnenie, ktoré krásne zapadá do celkového vzhľadu interiéru. Výhodou tejto sedacej súpravy je veľký úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému vytvoríte extra lôžko pre príležitostné prespanie. Maximálny komfort zaistia opierky hlavy a dekoratívne vankúšiky. Výhodou neutrálnych čalúnení je možnosť kombinácie s farebnými vankúšikmi či plédmi. Sedacie súpravy do U sú ideálne pre veľké rodiny, ktoré dbajú na svoje pohodlie a radi trávia spoločne čas.

sofa.jpg (145 KB)

Detská izbička je ďalším miestom, kde nájdete nábytok z Expeda. Konkrétne sa jedná o detskú posteľ v bielom dekore s úložným priestorom. Vďaka neutrálnej farbe sa môžete vyhrať so zvyškom detskej izbičky a dekorovať rôznymi obrázkami, vankúšikmi, plyšákmi a pod. Úložný priestor je ideálny na uskladnenie hračiek, ktorých je v detskej izbe nespočetné množstvo.

children bed.jpg (115 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok