DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Svieža a vzdušná spálňa: Vieme ako na to

Prestupujúce svetlo veľkými oknami, jemné farby a dizajnové prvky Vám pomôžu premeniť spálňu na miesto plnej energie. S prichádzajúcou jarou zažeňte chmúrne nálady, vdýchnite v spálňi sviežosť. Prezradíme Vám niekoľko zaručených tipov, vďaka ktorým bude spálňa voľne dýchať. Dômyselné prepojenie jednotlivých elementov zaistí pohodlie a požadovanú útulnosť.

Svieža a vzdušná spálňa: Vieme ako na to

Správne zvolená paleta farieb

Zamerajte sa na prirodzenosť a farby vychádzajúce z prírody. Teplé zemité tóny v kombinácii s výraznejšími prvkami dodajú priestoru hravosť. Svieži dojem umocňujú elementy v jasnozelenej alebo žltej farbe. Priestor v spálni však dostávajú aj klasické farby, predovšetkým biela alebo šedá. Prírodné dekory nábytku často farebne korešpondujú s odtieňom podlahy.

Nebojte sa kombinácií zdanlivo nekombinovateľných farieb a tónov. Tie dodajú spálni štýl a dynamiku. Nezabudnite na odlišné textúry a materiály, tu sa držte skôr pri zemi. Obľúbené sú drevené lamelové obklady alebo betónové stierky. Spravidla umiestnené za čelom postele.

127014.jpg (128 KB)

Multifunkčný nábytok

Multifunkčný nábytok dovolí vášmu interiéru voľne dýchať. Dômyselné prepojenie a využitie nábytku zaistí viac voľného priestoru, ktorý vnesie do spálne požadovanú vzdušnosť. Zvoľte postele s úložným priestorom, ktorý nahradí iné úložné regály. Vyberajte predovšetkým nábytok na vysokých nožičkách.

Zorganizujte si miestnosť. Okrem postele s úložným priestorom využite aj plochy stien. Veľké police zaistia dostatok miesta pre nevyhnutnosti a nebránia prieniku svetla. Ďalším šikovným riešením sú taburety s úložným priestorom alebo nočné stolíky. Vďaka tomu zostane spálňa stále organizovaná a plne funkčná.

129994.jpg (130 KB)

Rysy inšpirované škandinávskym štýlom

Severský dizajn bývania ponúka premyslené riešenia pre život v minimalizme. Pre svoju striedmosť a ľahkosť je tento štýl obľúbený nielen v Škandinávii. Harmónia a pokojná atmosféra charakterizujú štýl inšpirovaný severskou prírodou. Dôležitým aspektom sú prirodzenosť a vzdušnosť, za zachovania funkčnosti. Otvorené priestory plné svetla vynikajú sviežosťou, ktorú prehlbujú vždyzelené rastliny a čerstvé kvety.

Tlmené odtiene doplňte o výraznejšie akcenty v podobe kovu či iných prírodnín. Drevené povrchy komôd ozdobte rastlinami či elegantnými doplnkami. Čalúnenú posteľ zastelte plédmi, kožušinami a dekoračnými vankúšikmi.

Myslite na detaily

Nie je žiadnym tajomstvom, že detaily tvoria interiér. Zahrňte do spálne dekoratívne prvky v podobe dizajnových lampičiek, nástenných hodín či moderných obrazov. Vhodné sú aj vázy so sušenými pampovými trávami či čerstvými lúčnymi kvetmi. Inšpiráciu hľadajte v prírode.

decoration in bedroom.jpg (261 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok