Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Blog

Inšpirácie
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou skoro každej spálne je práve posteľ. Na Expedo.sk ponúkame široký výber postelí, ktorý navyše pravidelne dopĺňame, aby si u nás vybral naozaj každý.

Máte malý byt či dom a potrebujete posteľ s úložným priestorom? Ste zástancom jednoduchých a nadčasových štýlov? Alebo túžite po modernom a farebnom kuse nábytku, ktorý spestrí vašu spálňu? Máme správnu voľbu pre každého!

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
23.4.2024

V dnešnom článku zo série Expedo inšpirácie sa pozrieme na útulné bývanie influencerky Lucie Novákovej. Lucia, influencerka známa predovšetkým z realityshow „Love Island“ a „Miss 2021“, sa nebojí odvážnejších farebných čalúnení a aj vďaka tomu jej domov sála pozitívnou energiou a hravosťou. A my s hrdosťou môžeme povedať, že súčasťou jej útulného domova je aj nábytok z Expeda.

Inšpirácie
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Balkón môže byť miestom, kde sa otvoria neobmedzené možnosti na vytvorenie malého zeleného raja. S trochou kreativity, plánovania a starostlivosti môžete vytvoriť oázu čerstvých byliniek a zelene priamo vo vašom byte. Tu je návod krok za krokom, ako premeniť malý balkón na útulnú bylinkovú záhradku.

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Spoločne sa v tomto článku necháme inšpirovať dizajnovým bývaním podľa influencerky Barbory Stříteskej. Bára sa preslávila v realityshow Likehouse 1 a odvtedy je aktívna predovšetkým na instagrame a tiktoku, kde tvorí obsah o svojom každodennom živote a po narodení syna sa sústredí aj na obsah pre mamičky. Sme radi, že nábytok z Expeda je súčasťou tohto moderného bývania.

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
11.4.2024

V rušnom svete plnom chaosu a zhone existuje tiché útočisko, kde sa snúbi krása prírody s duchovnou hĺbkou. Toto útočisko nesie meno Ikebana, japonské umenie aranžovania kvetov. V tomto článku Vám predstavíme históriu tejto tradície, súčasnú podobu a tipy, ako si tento štýl aranžovania vyskúšať a naučiť.

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otvorte dvere do bytu Pája Fialy a nechajte sa očariť minimalisticky zladeným interiérom. Svetlé farby, premyslené dekorácie a nábytok s čistými líniami – to je interiér, ktorý hreje na duši a inšpiruje k vlastnej tvorbe. Pája, známa influencerka zameriavajúca sa na DIY dekorácie, zdieľa na instagrame tipy, ako si vyladiť domov do posledného detailu. A my s hrdosťou môžeme povedať, že súčasťou jej útulného hniezdočka je aj nábytok z Expeda.

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Jar je obdobím prebúdzajúcej sa prírody, ale pre mnohých z nás aj obdobím únavy a vyčerpania. Sezónna únava sa obvykle dostavuje v období od februára do apríla a môže sa prejavovať únavou, vyčerpaním, nechutenstvom a celkovou nesústredenosťou. Našťastie sa dá jarnej únave predísť a s jej príznakmi sa dá bojovať. V tomto článku vám predstavíme príčiny a symptómy jarnej únavy a poradíme vám, ako sa s ňou čo najrýchlejšie vysporiadať.

O nákupe
Poradňa
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Veľká noc je časom radosti, osláv a samozrejme dobrého jedla. Jedným z nevyhnutných prvkov tejto sviatočnej doby sú farebne zdobené kraslice, ktoré prinášajú do domovov príjemnú atmosféru. Ale čo urobiť s tými, ktoré zostanú po Veľkej noci? Tu máme pre vás tri rýchle a chutné recepty, v ktorých využijete vaše veľkonočné kraslice.

Inšpirácie
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Jar je konečne tu! Po dlhej a chladnej zime sa prebúdza príroda a s ňou aj túžba po zmene a oživení. S trochou snahy a kreativity môžete ľahko premeniť váš interiér a vytvoriť si útulný a príjemný priestor na oddych aj zábavu. V tomto článku vám ponúkneme 7 jednoduchým krokov, ktoré vám s tým pomôžu. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a pustite sa do jarnej premeny svojho domova.

Poradňa
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Máte len pol hodiny a kuchyňa pripomína bojisko po kulinárskej bitke? Žiadny strach! Aj s trochou voľného času ju zvládnete dať do poriadku a zbaviť sa neporiadku. Stačí sa riadiť naším prehľadným sprievodcom a budete prekvapení, ako rýchlo sa vám to podarí. Pripravte si saponáty a ide sa na to.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok