DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

10 tipov na sedačky a pohovky do malého bytu

Objavte pohovky a sedačky, ktoré žiaria eleganciou, pohodlím, a navyše sú ideálne aj do malých interiérov. Prinášame vám 10 tipov na malé sedacie súpravy a pohovky, ktoré sa hodia aj do spálne spojené s obývacou izbou.

10 tipov na sedačky a pohovky do malého bytu

Pred samotným výberom vezmite do úvahy aj farbu. Do malých bytov zvoľte svetlé farby, ktoré priestor opticky zväčšia a dodajú sviežosť. Vyhnite sa mnohým farebným kontrastom. Výraznejšie farby aplikujte na menšie plochy, ako sú doplnky.

1. Rohová rozkladacia sedačka PARMA

Objavte trendy menčestrového čalúnenia, ktoré dodá obývačke eleganciu, a navyše sa ľahko udržuje. Súčasťou sedačky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte sedačku na lôžko pre príležitostné prespanie. Komfortné sedenie zaistí pohodlný sedák vyplnený PUR penou T-35 a príjemná menčestrová látka, ktorou je sedačka potiahnutá. Celú konštrukciu podopierajú nízke nožičky. Orientácia rohu je univerzálna - teda si ju určíte až pri zostavovaní.

236917.png (420 KB)

2.      Rozkladacia pohovka LINT 3

 Pohovka na prvý pohľad zaujme praktickou policou na uloženie maličkostí. Súčasťou sedačky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte sedačku na lôžko pre príležitostné prespanie. Komfortné sedenie zaistí pohodlný sedák vyplnený PUR penou T-28 a príjemná látka, ktorou je sedačka potiahnutá. V podrúčkach sú zabudované odkladacie poličky a priestor pre taburety, ktoré sú súčasťou sedačky.

236629.png (283 KB)3. Rohová rozkladacia sedačka WELTA

Sedacia súprava vás na prvý pohľad zaujme svojim jednoduchým dizajnom. Je vyrobená z kvalitných materiálov. Súčasťou sedačky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte sedačku na lôžko pre príležitostné prespanie. Komfortné sedenie zaistí pohodlný sedák vyplnený PUR penou T-28 a príjemná látka, ktorou je sedačka potiahnutá. Celú konštrukciu podopierajú nízke nožičky. Orientácia rohu je univerzálna - teda si ju určíte až pri zostavovaní, v pohodlí domova.

138984.png (560 KB)

4.      Pohovka NEMEA

Nadčasový dizajn pohovky Nemea si zamilujete na prvý pohľad. Nestarnúca kombinácia čalúnenie s drevom sa hodí do obývacích izieb v mnohých štýloch. Drevený rám sedačky zaistí pevnosť a stabilitu. Výplň v podobe peny T30 ponúka pohodlné posedenie. Jednoduchý rozkladací mechanizmus umožní vytvoriť príležitostné lôžko. Pohovka disponuje praktickým úložným priestorom. Je možné vyberať z niekoľkých farebných dekorov.

216986.png (951 KB)

5.    Čalúnená pohovka ALMARA 2

Pohodlná pohovka moderného vzhľadu. Pevnosť a stabilitu zaisťuje kvalitne vyrobená konštrukcia. Stojí na vyšších nožičkách, ktoré dodávajú väčšiu stabilitu a vzdušnosť. Pohovka je celočalúnená, takže aj v priestore bude vyzerať dobre. Vybrať môžete z viacerých farebných variantov. Vďaka svojim rozmerom sa stane nepostrádateľnosťou každej malej obývačky.

235549.png (150 KB)

6. Čalúnená pohovka SMOLA

Čalúnená pohovka vás na prvý pohľad zaujme svojim jednoduchým dizajnom. Súčasťou sedačky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte sedačku na lôžko pre príležitostné prespanie. Komfortné sedenie zaistí pohodlný sedák, ktorý je vyplnený faliste pružinami a HR penou. Vďaka svojej šírke 260 cm sa hodí aj do menších izieb.

230990.png (1.04 MB)

7. Rohová rozkladacia sedačka ALEX

Čisté línie sedačky Alex sa stanú ozdobou každej obývačky. Pevnosť a stabilitu zaisťuje kvalitne vyrobená konštrukcia. Rozkladacia sedačka je potiahnutá látkou, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Konštrukcia je vyplnená PUR penou T30, ktorá ponúka pohodlie pri odpočinku a relaxácii. Súčasťou je úložný priestor a rozkladací mechanizmus. Celočalúnenú sedačku je možné umiestniť aj do priestoru.

236549.png (760 KB)

8 . Rohová sedačka TOMASSO

Súčasťou rohovej sedačky Tomasso je úložný priestor a rozkladací mechanizmus. Vďaka tomu jednoducho vytvoríte lôžko na príležitostné prespanie. Výplň sedadla tvoria pohodlné pružiny typu Faliste spolu s penou T3040, o chrbát sa postará komfortné operadlo s výplňou z peny T2542. Vybrať môžete z viacerých čalúnení.

212388.png (1.07 MB)

9. Pohovka AVEN

Jednoduché čisté línie doplnené o kontrastné vankúše. Pevnosť a stabilitu pohovky Aven zaručí dobre spracovaná konštrukcia. Sedacia plocha, vyplnená penou T25, zaistí príjemné sedenie. Disponuje jednoduchou úpravou na spaciu plochu. Vďaka týmto vlastnostiam ponúka funkčnosť, pohodlie a štýlový vzhľad. Je možné vyberať z niekoľkých farebných dekoroch. Pohovka je rozkladacia, ideálna pre príležitostné prespanie.

132219.png (1.28 MB)

10. Rozkladacia pohovka RAMI 2

Pohovka Rami 2 zaujme na prvý pohľad moderným a jednoduchým vzhľadom. Pevnosť a stabilitu zaručuje kvalitná konštrukcia. Potiahnutá je netradičnou menčestrovou látkou. Výplň tvorí kombinácia bonellových pružín spolu s penou T30. Vďaka rozkladaciemu mechanizmu premeníte pohovku na lôžko. Súčasťou je úložný priestor. Stojí na nižších nožičkách pre väčšiu stabilitu. Možnosť výberu z viacerých čalúnení.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok