DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

3 + 1 tip na bezplatnú aplikáciu pre zariadenie interiéru

Markéta Etrychová
30.6.2021

Plánujete celkovú rekonštrukciu, malé úpravy či reorganizáciu nábytku v interiéri? Nemusíte hneď vyhľadávať profesionálneho dizajnéra, postačí vám správna aplikácia a všetko zvládnete ľahko sami. Trh ponúka nepreberné množstvo aplikácií či hier pre návrh interiérov i celých domov. Vybrali sme pre vás 4 apky, ktoré sú užívateľsky prívetivé a ponúkajú verziu zdarma.

3 + 1 tip na bezplatnú aplikáciu pre zariadenie interiéru

Inšpirujte sa mnohými možnosťami, vďaka ktorým sú obyčajne nápady realistickejšie. Či už chystáte reálnu premenu svojho domu alebo si chcete skrátiť dlhé chvíle, tieto apky Vás budú baviť.

1. Floor Plan Creator

Presné a podrobné pôdorysy vrátane interiérového vybavenia nábytkom vytvoríte s aplikáciou Floor Plan Creator. Vďaka jednoduchým funkciám nastavíte akýkoľvek tvar domu, bungalov i viac poschodový. Aplikácia automaticky počíta obvody, plochy, ale aj rozmery zvoleného nábytku.

Na niekoľko kliknutí zistíte, či sa vám vysnívaná sedačka, stolík a obývacia stena vojdú do nového i súčasnej obývačky. Jednoduchá a prehľadná aplikácia ponúka aj 3D pohľad. U všetkých komponentov môžete meniť farbu, dekor aj veľkosť podľa vlastného priestoru.

patro.jpg (141 KB)2. Pallete Home 

Vďaka virtuálnej plánovacie aplikácii Pallete Home si ľahko vytvoríte návrh miestnosti i celého podlažia. V prvom kroku si zvolíte veľkosť a tvar miestnosti, následne umiestnite okná a dvere. Ľahko vyberiete farbu stien i dekor podlahy. Potom len vložíte rôzne kusy nábytku a dekorácií podľa svojej fantázie.

Klasický 2D pohľad je doplnený o rozmery, ktoré možno ľubovoľne upravovať. Program je veľmi intuitívny a jedným kliknutím ponúka aj 3D pohľad v danej miestnosti.

 

3. Kitchen Planner 3D

Rýchly a pohodlný spôsob, ako navrhnúť kuchyňu s jedálňou. Staňte sa na chvíľu interiérovým dizajnérom. Aplikácia Kitchen Planner 3D ponúka vo verzii zadarmo mnoho funkcií. Výber farieb stien i podláh je samozrejmosťou. Ľahko si navolíte tiež umiestnenie okien a dverí, ich farebný dekor či model kľučiek.

Bohatá ponuka kuchynského nábytku zahŕňa aj spotrebiče, digestory, jednotlivé skrinky, jedálenské stoly a stoličky. Pomerne jednoduché ovládanie, podrobné kótovanie v 2D a náhľad v 3D ponúka všetko, čo potrebujete k návrhu kuchyne.

kuchyn.jpg (73 KB)

 

4. AirMeasure - AR Tape Measure & Ruler

Meter nemáte po ruke a potrebujete si zmerať priestor pre umiestnenie novej skrine alebo stola? Jednoduchá aplikácia AirMeasure využíva technológiu rozšírenej reality na meranie skutočných vecí pomocou fotoaparátu vášho smartphonu. AirMEasure spája hneď 3 nástroje v jednom - posuvné meradlo, pravítko a meraciu pásku.

Ľahko použiteľný a funkčný nástroj zmerajú voľný priestor aj rozmery samotného nábytku. Dostatok svetla a presne zvolený počiatočný i koncový bod sú nutnosťou.

photo-1581548133861-ad7a282a1d62.jpg (272 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok