Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Ako si čo najlepšie vybrať pohovku do malého bytu?

Pri zariaďovaní bytu môžete byť častokrát limitovanú rozlohou, ktorá vaše možnosti na výber toho pravého nábytku značne komplikuje. No i napriek tomu, že v takom prípade hrá každý centimeter nábytku zásadnú úlohu, správne zvolený nábytok dodá to pravé čaro aj malému bytu. Obzvlášť dôležitý je výber vhodnej pohovky, ktorá je v malej obývačke stredobodom všetkého diania. A to často doslova!

Ako si čo najlepšie vybrať pohovku do malého bytu?

Nakoľko vieme, že vybrať si tú správnu pohovku do malej obývačky môže byť kvôli širokej škále ponúkaných produktov naozaj tvrdý oriešok, pripravili sme pre vás zopár užitočných rád, ktoré vám pomôžu s kúpou ideálnej malej sedacej súpravy. Pozrite sa na ne spolu s nami!

1. Malý byt = malá pohovka

Základné a známe pravidlo „menej je viac” by malo pri zariaďovaní malého bytu či obývačky platiť dvojnásobne.

Napriek tomu, že sa vzhľadom na nedostatočný priestor budete musieť vzdať veľkej päťmiestnej pohovky v tvare písmena U, stále máte na výber z ohromného množstva moderných mini pohoviek či kresiel, ktoré svojím štýlom, dizajnom a spracovaním rozhodne vyhovejú všetkým vašim požiadavkám.

1.jpg (248 KB)

2. Obývačka a spálňa v jednom? Nevadí!

V bytoch menších rozmerov ste mnohokrát prinútení využívať obývačku súčasne ako spálňu, to však nijak nebráni elegancii a pohodliu. Preto vám ponúkame rozkladaciu pohovku ako stvorenú do malých bytov, ktorú večer jednoducho rozložíte a ráno rovnako jednoducho zložíte.

V našej ponuke nájdete obrovské množstvo dizajnových štýlov – od škandinávskeho cez ultra moderný minimalistický štýl až k nestarnúcej klasike. Samozrejmosťou našich rozkladacích pohoviek je kvalitný rošt a matrac, ktorý vám zaručí pohodlný a zdravý spánok a potrebný odpočinok.

2.jpg (255 KB)

3. Do rohu? Jednoznačne áno!

Výber ideálnej sedacej súpravy závisí taktiež od tvaru miestnosti, do ktorej ho plánujete umiestniť. Malé rohové sedačky sú vhodné najmä do pozdĺžnych úzkych miestností, zatiaľ čo štvorcový pôdorys dá vyniknúť vašej fantázii pri výbere správneho, hoci aj menej tradičného tvaru pohovky.

Nič nepodčiarkne čaro vašej obývačky tak ako správna sedačka! Preto si môžete zvoliť tvar, materiál i čalúnenie presne podľa vašich predstáv, aby sedačka krásne zapadla do vašej obývačky a stala dominantou miestnosti.

3.jpg (237 KB)

4. Stavte na detaily

Detaily tvoria celok! Nezáleží na tom, či máte veľký byt alebo obmedzený priestor, ten správny nábytok mu dodá to pravé kúzlo. Svetlo a vzdušnosť docielite, keď zabudnete na tmavé farby a masívny nábytok, a pohodlie zaručíte výmenou obrovských opierok za dekoratívne vankúše.

Vďaka praktickým a zároveň štýlovým poťahom na sedacie súpravy je možné interiéru dopriať farebný a tiež materiálový akcent, ktorý nechá vyniknúť každý kus vášho nábytku.

 SK.png (82 KB)

Tak čo, už viete, ako si vybrať pohovku do malého bytu? Dajte nám vedieť, či vám naše tipy pomohli!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok