15% zľava na všetok nábytok s kódom EXPEDO15

Ako si vybrať detskú postieľku v 4 krokoch

Tím Expedo
6.8.2020

 Spánok je veľmi dôležitý. Každý rodič sa snaží v noci spríjemniť spánok dieťaťa. Preto je pochopiteľné, že keď si vyberieme detskú postieľku, máme veľa otázok a sme zmätení. Prečítajte si článok a problém sa vyrieši. Pre pohodlný spánok by posteľ mala byť vždy o 20 cm dlhšia ako dieťa. Týmto spôsobom však musíte kupovať novú posteľ každých pár mesiacov alebo každý rok. Nebojte sa kúpiť veľkú posteľ pre svoje malé dieťa. Pre najmenších sú na posteľoch pripevnené proti padajúce alebo dlhé valcové vankúše, ktoré pomáhajú vytvoriť mäkké zábradlie, ktoré im zabráni spadnúť z postele.

Ako si vybrať detskú postieľku v 4 krokoch

Podľa čoho si máme vybrať posteľ pre naše dieťa?

1. Štruktúra postele:

Čím jednoduchšie, tím lepšie. Jednoduchý design a umvatelné materiály oceníte v každom veku dieťaťa. Preto je ideálným materiálom masivné drevo alebo laminát, ktoré má hladký povrch. Vyhýbajte sa čalúneniu. S najväčšou pravdepodobnosťou za pár rokov používania zmení farbu i tvar. Pri výbere postele pre deti myslite aj na rohy a ostré hrany. Menším deťom by mohli ublížiť Ak by sa do detskej izby hodilo viac úložných priestorov, môže to vyriešiť aj vhodne zvolená posteľ. Či už šuplíky pod posteľou alebo v prípade poschodových postelí s veľkým množstvom skriniek spojených s lôžkom.  Poschodové postele, alebo tie s prístelkou, ocenia väčšie deti a ich kamaráti, ktoré prídu na prespanie. Menšie deti zase ocenia postele so strieškou - univerzálné miesto bezpečia, z ktorého sa počas minúty stane bunker.

119678.jpg (58 KB)

2. Rošt do detskej postele

Pretože deti stále rastú a navyše sa počas noci na posteli niekoľkokrát sťahujú z jedného konca na druhý, stačí pevný alebo lamelový drevený rošt. 

3. Matrac

Oveľa dôležitejšie ako investícia do roštu je tá do detskej matrace. Posteľ aj s roštom totiž môžu deti medzi sebou dediť aj  niekoľko generácií, ale matrac mal by mať každý nový.

Detský matrac má mať strednú tvrdosť a pevnejšiu konštrukciu. Zónové matrace, ktoré sú obľúbené u rodičov, pre deti nemajú zmyseľ. A to hlavne preto, že deti nielen rastú, ale aj počas spánku po matraci cestujú. Matrac s prateľným poťahom a PUR penou patrí medzi najlepšie varianty do detskej postele.

A rýchlo objednať!

Každý krok vás priblížil k tej najlepšej posteli pre vášho potomka. Kvalitný spánok už je len pár kliknutí od vás. Expedo nábytok vám doručí objednávku zadarmo a môžete si objednať aj výnos tovaru do vyšších poschodí

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok