Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Ako vybrať ten správny darček pre každého člena rodiny

Jana Budinská
9.11.2023

Nakupovanie vianočných darčekov by malo byť pre všetky zábavné a príjemné. Vianoce sú obdobím radosti, pokoja, pohody a lásky. Prinášame Vám praktické tipy, ako pohodlne vybrať vianočné darčeky pre celú rodinu a ušetriť čas a stres spojený s nakupovaním počas adventného obdobia.

Ako vybrať ten správny darček pre každého člena rodiny

Urobte radosť darčekom, ktorý poteší vašich blízkych.

Tu je niekoľko tipov, ako vybrať ten správny vianočný darček pre každého člena rodiny:

1.     Darček pre mamičku

218038.png (1.03 MB)

Jedálenský stôl DUSTY

Tento praktický a moderný jedálenský stôl ocení každá mamička. Jedálenský stôl DUSTY je vyrobený z kvalitného lamina v kombinácii s kovom. Čierne kovové nohy zaistia stolu požadovanú stabilitu a pevnosť. Veľkou výhodou je možnosť výberu z niekoľkých dekorov a rozmeru hornej dosky. Vďaka dizajnu sa stôl ľahko stane dominantou každej kuchyne alebo jedálne.

2.     Darček pre otecka

231988.png (156 KB)

Kreslo SAKO

Doprajte oteckovi zaslúžený relax v pohodlnom a elegantnom kresle SAKO. Tvar a kvalitná poťahová látka zaručí maximálne pohodlie pri odpočinku. Textília je príjemná, hebká na dotyk a veľmi ľahko sa udržuje. Nožičky z masívu zaistia kreslu pevnosť a stabilitu. Vybrať môžete z viacerých farebných prevedení. Výhodou je možnosť zakúpenia aj taburetu v rovnakom čalúnení.

TIP: Viac o látke Cosmic nájdete v našom slovníku pojmov.

3.     Darček pre tých najmenších

218491.png (1.38 MB)

Detský stan TEEPEE

Teepee si zamiluje každé malé dieťa. Poskytuje deťom kreatívny priestor na hru, fantáziu a miesto pre perfektný úkryt. Stan si môžete vybrať z niekoľkých farebných kombinácií, a tak ľahko zapadne do každej detskej izbičky. Prírodné materiály, 100% bavlna a borovicové drevo zaistia zdravotnú nezávadnosť. Ľahká konštrukcia umožní ľahko premiestniť stan do inej izby alebo na záhradu. Okienko s roletkami, uzatvárateľný vchod, mäkká poduška a 3 vankúšiky vytvoria dokonalý a útulný priestor na hranie.

4.     Darček pre Teenagera

214482.png (171 KB)

Počítačový herný stôl CODE X

Každý teenager sníva o dokonalom hernom kútiku. Herný stôl CODE X je kvalitný a pohodlný herný stôl pre herné seansy. Kovové nohy zaistia stolu stabilitu. Výhodou je nastaviteľná výška, dostatok priestoru pre monitor, hernú myš a klávesnicu. Vybrať môžete z dvoch farebných dekorov, s možnosťou dokúpenia LED osvetlenia alebo USB rozbočovača. U LED osvetlenia je možné vybrať zo šestnástich rôznych farieb a zároveň meniť ich intenzitu, ktoré umocnia atmosféru hrania.

5.     Darček pre babičku a deduška

150312I.png (546 KB)

Penový matrac BILL + vankúš ZADARMO

Pre seniorov je dôležitý kvalitný spánok, ktorý im poskytne penový matrac BILL. Tento matrac patrí medzi penové, obojstranné matrace. Je vyrobená z Flexifoam peny, ktorá je charakteristická tvarovou stálosťou, priedušnosťou a dlhou životnosťou. Matrac je dostatočne tvrdá, vyznačuje sa tuhosťou H4 a má 7 zónovú profiláciu s masážnym profilom v prevedení 3D RAINBOW technológie. Povrch matraca je chránený antialergickým poťahom, ktorý je z kvalitného a odolného mikrovlákna. Poťah je opatrený zipsom a je vhodný prať až na 95 °C. Matrac je 16 cm vysoký, vrátane poťahu a je vhodný aj pre alergikov.

Nakupujte vianočné darčeky pre všetkých členov rodiny jednoducho a z pohodlia vášho domova!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok