DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Ako vyzdobiť malý byt na Vianoce?

Premietnite slávnostnú náladu do malého bytu pomocou trefných dekorácií. Dekorácia musí byť elegantná, jemná, a súčasne navodiť dokonalú vianočnú atmosféru. Do malých bytov vyberajte striedme dekorácie, ktoré nezaberú veľa miesta. Musia byť praktické a oslnivé zároveň. Tohtoročné Vianoce sa vracajú k prírode a minimalistickému štýlu.

Ako vyzdobiť malý byt na Vianoce?

Jednoduchosť nadovšetko

Tohtoročné Vianoce sa nesú v prírodných tónoch, materiáloch a vysokej striedmosti. Dôraz je kladený na kvalitné spracovanie a materiály. Vyhnite sa extrémne krikľavým farbám, plastovým ozdobám a blikajúcim svetielkam. Naopak siahnite po klasike v podobe sklenených baniek na stromček. Obľúbené sú jednofarebné ozdoby s elegantnými trblietkami. Vyskúšať môžete aj drevené, slamené či papierové ozdoby. Tie využijete nielen na stromčeku, ale aj ako ozdobu na okno napríklad v detskej izbe.

Prírodné farby v sprievode zlatej

Farebná paleta je daná aj materiálmi, z ktorých sú dekorácie vyrobené. Neutrálne prírodné tóny v kombinácii so zemitejšími, doplňte o výrazné zlaté akcenty. Vďaka nim dosiahnete ľahko a rýchlo slávnostný dojem. Skvele vyzerajú zlaté svietniky na policiach či okennom parapete. Na slávnostnej tabuli sa budú vynímať zlaté príbory. Vedľa nešlapnete ani so zlatými ozdobami na stromček. V malom byte si môžete ozdobiť iba vetvičky ihličnanu, ktoré vložíte do vázy s vodou, alebo malý stromček v kvetináči.

christmas table.png (1.58 MB)

Dokonalé detaily

Patričnú dávku neobyčajnosti dodáte malému bytu pomocou svetelných reťazí v teplých farbách. Tie izbu zútulnia a pocitovo zahrejú. Podobne fungujú aj najrôznejšie svietniky a vonné sviečky. Trendom posledných rokov sú porcelánové domčekové svietniky, ktoré môžete umiestniť na komodu do obývačky. Milovníkov vianočných dekorácií potešia deky alebo uteráky do kúpeľne s jemným vianočným motívom.

christmas small flat.png (1.13 MB)

Vianočné vône

Kto by nemiloval typickú vôňu vanilkových rožkov vinúcu sa z kuchyne. Vôňa vianočných cukroviniek prináša magickú atmosféru s blížiacimi sa Vianocami. Obľúbenou vôňou do interiéru v podobe vonných voskov sú vône dreva, lesa či vianočného stromčeka. Siahnuť môžete aj po éterických olejoch s korením ako je škorica, klinčeky, vanilka či zázvor. Vône sú späté s pečením a prevoňajú celý byt. V malom byte to s vôňami nepreháňajte. Voľte skôr menej intenzívne.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok