Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Bestsellery v pohovkách

Alexandra Doskočilová
8.9.2022

Výber tej najlepšej sedačky pre váš domov nemusí byť vždy práve jednoduchá záležitosť, preto sme si pre vás v dnešnom článku pripravili výber tých najpredávanejších a na záver pár noviniek. Pokiaľ sa stále rozmýšľate, ktorú z nich vybrať, tak vám dnešným článkom uľahčíme vašu prácu.

Bestsellery v pohovkách

1. Rohová rozkladacia sedačka PALERMO

Ako prvý z našich bestsellerov je priestranná rohová sedacia súprava PALERMO. Túto sedačku rýchlo premeníte na spaciu plochu, pokiaľ u vás doma máte časté návštevy. Sami si pri pohovke môžete zvoliť orientáciu rohu – teda na pravú alebo ľavú stranu tak, aby vyhovovala vašim potrebám. Vyberať môžete aj z rôznych látok a farebných kombinácií, tak aby vám to doma perfektne ladilo.

119131_6.webp (141 KB)

2. Rozkladacia sedačka do U WELTA

Ako druhú predstavujeme rozkladaciu sedačku do U WELTA. Tá je veľmi obľúbená pre svoj jednoduchý dizajn. Vďaka mechanizmu, ktorý v sebe ukrýva rýchlo a jednoducho rozložíte na spaciu plochu na príležitostné návštevy. Ako pri predchádzajúcej pohovke aj tu si môžete vybrať farebnú kombináciu. Konštrukcia je vyrobená z pevného dreveného rámu. A ako bonus k tejto sedačke obdržíte veľké vankúše so snímateľným poťahom na zips.

139000.webp (125 KB)

3. Čalúnená pohovka Lisa

Čalúnená pohovka Lisa vyniká svojimi jednoduchými líniami. Aj napriek tomu, že pohovka nepatrí k tým najväčším, dá sa rozložiť na spaciu plochu, ktorá je vhodná na každodenné spanie. Ako veľký plus je drevená konštrukcia, ktorá zaručí stabilitu a penová výplň sa postará o váš komfort. Určite oceníte aj možnosť uschovania rôznych lôžkovín do úložného priestoru. Tak ako pri ostatných aj tu si môžete vybrať farebné prevedenie. Látka, ktorá bola použitá je veľmi príjemná, ľahko sa čistí a je odolná proti oderu.

 

119108_3.webp (36 KB)

4. Sedacia súprava do U PALERMO

Sedaciu súpravu do U PALERMO určite ocenia tí z vás, ktorí radi organizujú veľké rodinné stretnutia, alebo rôzne posedenia s kamarátmi. Pohovka je veľmi priestranná a rovnako ako ostatné sa dá rozložiť na spaciu plochu. V priestore vyzerá elegantne a krásne podčiarkne štýl vášho domova. Opäť môžete vyberať z rôznych farebných kombinácií, preto veríme, že každý si nájde to najvhodnejšie do svojho bytu.

116343.webp (94 KB)

 

 Na záver vám chceme predstaviť pár noviniek, ktoré sa radia medzi našich nových favoritov.

 

5. Sedacia súprava do U PESTOS 2

Táto sedacia súprava do U PESTOS 2 na prvý pohľad zaujme vás svojim jednoduchým dizajnom, ktorý sa bude hodiť do každej domácnosti. Opäť môžete vyberať z rôznych farebných kombinácií a určiť si orientáciu rohu - presne tak, ako vám vyhovuje. Súčasťou sedačky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, ktorý pohovku v momente premení na spaciu plochu pre príležitostné prespanie. Celú konštrukciu podopierajú vyššie nožičky z masívu. Určite vás poteší, že pohovka je doplnená o dekoračné vankúšiky.

147961i_3.webp (52 KB)

 

6. Pohovka VELIN

Táto pohovka VELIN vás očarí svojou jednoduchosťou a moderným vzhľadom, perfektne sa bude hodiť do menších priestorov, v ktorých ale zaručene splní každú svoju funkciu. Aj túto sedačku vďaka rozkladaciemu mechanizmu ľahko premeníte na lôžko a určite sa bude hodiť aj úložný priestor. Konštrukciu podopierajú nožičky v prírodnom dekore, a tiež máte možnosť vybrať si farebnú kombináciu.

147743i_3.webp (49 KB)

 

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok