DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Červené dodávky v Bulharsku i v Nemecku.

Markéta Etrychová
27.1.2021

Rok 2020 bol rokom veľkých zmien a pokrokov. V polovici roka sme slávnostne otvorili 2 nové pobočky na Balkánskom polostrove. V Rumunsku a Bulharsku. V druhom polroku sme sa pripravovali na dobytie západu. Svetlo sveta uzrela najnovšie pobočka v Nemecku.

Červené dodávky v Bulharsku i v Nemecku.

A ako to vlastne celé začalo...

Expedo vo svojej dnešnej podobe pôsobí v Českej republike viac ako 11 rokov. Nespočet strávených hodín práce a úsilie vystriedal úspech v podobe otvorenia druhej pobočky na Slovensku. Ďalšie rozšírenie na seba nedalo dlho čakať. Do tretice Expedo otvoril sklady v Maďarsku. Minulý rok sme sa rozšírili o ďalšie 3 pobočky. V Rumunsku, Bulharsku a Nemecku. Na čo sa môžeme tešiť nabudúce ?!

Ako pobočky rastú...

Početné prepravy a starostlivý personál zaisťujú bezproblémové a včasné doručenie v balkánskych krajinách. Červené zásielky v pravidelných intervaloch zásobujú Rumunsko a Bulharsko z hlavného skladu neďaleko Bukurešti.

Susedné Nemecko zatiaľ zásobujú naše spoľahlivé vozidlá. Expedo dodávky sú v celom Nemecku viditeľné každý pracovný deň.

S postupom času budeme počet zamestnancov aj vozový park navyšovať, aby sme boli schopní expedovať všetky objednávky k maximálnej spokojnosti zákazníkov, rýchlo a výhodne.

Ako e-shopy vyzerajú...

Každý náš e-shop môžete navštíviť z akéhokoľvek kúta republiky, stačí kliknúť na Expedo.sk a v pravom hornom rohu prekliknúť na danú krajinu. Objavujte novinky, ktoré sme pre Vás pripravili na Expedo DE a Expedo BG. Navyše s dopravou zdarma vždy a všade.

 

Januárové novinky nájdete v kategóriách spální, kúpeľní alebo posuvných dverí.

1i.jpg (636 KB)2i.jpg (746 KB)3i.jpg (170 KB) 4i.jpg (624 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok