Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Inšpirácia: Vpustite jar do svojho interiéru

Príroda sa opäť prebúdza k životu. Prebuďte aj svoj domov. Vneste doň jarnú sviežosť a novú energiu. Privítajte prvé jarné dni a vyzdobte si všetky miestnosti do svetlých farieb, doplňte ho čerstvými kvetmi a dekoráciami. Jarný interiér musí byť vzdušný a plný svetla. Inšpirujte sa niekoľkými tipmi, ktoré zvládnete raz dva.

Inšpirácia: Vpustite jar do svojho interiéru

Listové a kvetinové vzory

Patrónom jari je bezpochyby zelená spoločne so žltou. Preneste sa z obývacej izby či spálne do čerstvej prírody. Požadovaný efekt docielite ľahko pomocou doplnkov alebo tapiet. Veľké zelené listy alebo rozkvitnuté kvety podčiarknu celkovú ľahkú atmosféru v priestore. Nie ste zástancami veľkých zmien? Vyskúšajte dekoračné vankúšiky alebo obliečky v jemných farbách s prírodnými motívmi.

137196.jpg (135 KB)

Prírodou inšpirované materiály

Drevo, prírodný ratan alebo vodný hyacint sú trendom posledných niekoľkých rokov. Nahraďte klasické kvetináče,košíky z vodného hyacintu, kovové stoličky tými ratanovými alebo stolček dreveným klátom. Prírodné materiály navodia jedinečnú atmosféru prvých teplých dní.

Jar si môžete užiť aj na tanieri. Zelené pokrmy servírujte na tanieri z akáciového dreva alebo využite prestieranie z prírodných materiálov. V kúpeľni oceníte otvorené drevené regály, ktoré priestor prevzdušnia.

137109.jpg (60 KB)

Pastelové tóny

Rok 2022 je zahalený do viacerých pestrých farieb, ktoré nesmú chýbať vo vašom domove. Návrat pastelovej fialovej, smaragdovej alebo žltej poteší milovníkov kreativity. Trendy farba levandule symbolizuje zmenu a vynaliezavosť. Skúste ju zakomponovať do miestnosti v podobe vankúšikov či plédov. Ukľudňujúci šedomodrý odtieň nájde svoje miesto predovšetkým v spálni či v detskej izbe. Na jar oceníte jeho ľahkosť.

K jari patrí zelená. Nebojte, nemusíte hneď siahať po výraznom hráškovom tóne. Stavte na neutrálny olivový odtieň. Pôsobí upokojujúcim dojmom a k jari jednoducho patrí! Ideálne aj na väčšie čalúnené plochy ako je sedačka alebo kreslo.

interier full of flowers.jpg (136 KB)

Svetlo a vzdušnosť

S prvými lúčmi poriadne vyvetrajte a pustite slnko do miestnosti. Nezahaľujte okná mohutnými závesmi alebo záclonami. Nechajte miestnosť dýchať. Zamerajte sa aj na jarné upratovanie. Umyte okná aj okenné parapety. Tie ozdobte veľkonočnými dekoráciami alebo kvetmi. Vytiahnite záhradný alebo balkónový nábytok a užívajte si prvé jarné dni v pohodlí svojho domova.

Inšpirácie:

143598.jpg (39 KB)

 

relax corner.jpg (105 KB)

 

nature box for flowers.jpg (91 KB)

 

narcisses.jpg (64 KB)

 

137111.jpg (150 KB)

 

spring flower at home.jpg (57 KB)

 

wall paper with flower.jpg (93 KB)

 

flowers in kitchen.jpg (81 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok