Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Jednoduchý návod: Ako na aplikáciu „Zasaď strom“

Markéta Etrychová
1.3.2022

vopred vybrané miesto, virtuálne pomocou našej aplikácie. Vďaka tomu uvidíme miesto každého stromčeka, ktorý sme spoločne zasadili. Nemáte šikovný telefón? Nevadí! Prinášame Vám niekoľko možností pre všetky tipy telefóny.

Jednoduchý návod: Ako na aplikáciu „Zasaď strom“

1) Načítanie QR kódu

Na obale, v ktorom je umiestnený stromček, nájdete QR kód. Po jeho načítaní budete presmerovaní na našu stránku www.expedo.sk/zelena-europa/, kde nájdete prístup do aplikácie pre virtuálne zasadenie stromčeka. Neviete, ako QR kód v chytrom telefóne načítať alebo vlastníte telefón tlačidlový? Nevadí, prečítajte si krátky návod.

sk expedo.jpg (32 KB)

Chytré telefóny

V prípade využitia smartfónu máte hneď niekoľko možností načítania QR kódu. Záleží na starobe aj značke.

Jednou z viacerých možností je použitie aplikácie, ktorú si môžete stiahnuť v Apple Store či Obchod Play. Súčasťou novších tipov je „skener“, ktorý nájdete v nástrojoch. Pri kompatibilných telefónoch či tabletoch si vystačíte iba s fotoaparátom svojho mobilu, ktorý QR kód naskenuje a odkáže Vás na stránku.

Tlačítkové telefóny

Vlastníci tlačidlových telefónov nezúfajte. Aplikácia je prístupná aj z počítača či tabletu s prístupom k internetu. Stačí do vyhľadávacieho okna zadať adresu www.expedo.sk/zelena-europa/, kde nájdete mapu s aplikáciou.

                                 

2) Virtuálnie zasadenie

Po presmerovaní do aplikácie kliknite na červené tlačidlo „Zasadiť strom“. Po otvorení okna nahrajte fotografiu stromčeka a zadajte Váš email. Na záver opäť potvrďte tlačidlom „ZASADIŤ STROM“.

Odporúčame vykonať virtuálne zasadenie až po tom fyzickom. Môžete tak ľahko urobiť reálnu fotografiu už zasadeného stromčeka. Pokiaľ vlastníte tlačidlový telefón, môžete vyplniť aplikáciu až v pohodlí domova. Iba sa budú líšiť GPS súradnice.

3) Zdieľanie

Svoj stromček s fotografiou a miestom môžete zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku, Instagrame, Pintereste alebo zaslať pomocou emailu. Pochváľte sa aj nám a zdieľajte na Facebooku Expedo nábytok.

social media.jpg (312 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok