Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Nábytok a dekorácie, bez ktorých sa počas tohtoročnej jesene nezaobídete

Skoré stmievanie, hmly a dážď priamo nabádajú k uchýleniu sa do svojich domovov. Nastal ten najlepší čas na zútulnenie vášho interiéru. Či už zháňate nový nábytok, alebo iba vkusné dekorácie, poradíme vám, po čom počas jesene siahnuť. Pripravte sa na nadchádzajúce sychravé dni.

Nábytok a dekorácie, bez ktorých sa počas tohtoročnej jesene nezaobídete

Kreslá

Počas jesene sa bez kresla nezaobídete. Kreslo je ideálny spoločník pre relaxáciu, čítanie alebo leňošenie v pohodlí svojho domova. Pri výbere nového kresla je dôležitá nielen farba, materiál, ale aj tvar a veľkosť. Musí sa v ňom pohodlne sedieť, a zároveň doplní interiér. V mnohých domácnostiach je kreslo solitérom a výrazným doplnkom.

Obrázek2.png (134 KB)

Kreslo Marilyn Velvet v ružovej farbe

Dbajte na výber poťahu. Kožené či koženkové poťahy sú elegantné, ale vyžadujú viac starostlivosti. Koža môže praskať a ľahko sa poškriabe. Obľúbené sú tzv. ušiaky, buď samostatne stojace alebo s taburetkami. Hovorí sa, že pokiaľ neviete, aké kreslo vybrať, zvoľte ušiaka s textilným poťahom.

Rozkladací stôl

Skracujúce sa dni vyzývajú na spoločné stolovanie s rodinou a priateľmi. V tomto momente oceníte priestranný rozkladací stôl. Trendom tohto roku sú okrúhle rozkladacie jedálenské stoly. Rozkladací jedálenský stôl Luciano ľahko rozložíte až na šírku 250 cm pomocou 3 dosiek so šírkou 50 cm.

Obrázek3.png (548 KB)

Rozkladací jedálenský stôl Karelo v prírodnom dekore duba

Ak preferujete klasiku v podobe obdĺžnikového stola, potom zvoľte rozkladací stôl Blok s jednoduchou rozkladacou mechanikou. Elegantné prevedenie si zamilujete na prvý pohľad. Stôl ľahko rozložíte až na 160 cm.

Rozkladacia pohovka

Halloween party sa pretiahla? Nezúfajte a kúpte si rozkladaciu sedačku pre nečakané prespanie priateľov. Verte, že priestrannú sedačku na príležitostné prespanie využijete aj inokedy počas celého roka. Navyše súčasťou väčšiny rozkladacích sedacích súprav je úložný priestor. Pohovku laďte do farieb použitých v interiéri, mala by nenásilne zapadnúť medzi ostatný nábytok.

Obrázek4.png (127 KB)

Rozkladacia pohovka CHOSE v šedej farbe

Objavte obľúbenú rohovú sedaciu súpravu Palermo v mnohých farebných variantoch. Sedačku ľahko premeníte na priestranné lôžko pre príležitostné prespanie. Vedľa nešliapnete ani s pohovkou Lentil. Tu oceníte mechanizmus sklopenia operadla, čím vám jedným pohybom vznikne spacia plocha. Skvelý kúsok do obývacích izieb aj pracovní.

Nástenné dekoračné panely

Domov si žiada zmenu? Niekedy aj malá zmena má veľký účinok. Odhaľte horúcu novinku nástenné panely, ktoré využijete v obývacej izbe, v spálni aj v predsieni. Vyberte si zo širokej ponuky čalúnených či lamelových panelov. Panely ľahko pripevníte priamo k stene pomocou lepidla, suchého zipsu alebo skrutiek. Ako namontovať nástenné dekoračné panely sa dočítate v našom článku.

Obrázek5.png (361 KB)

Nástenné dekoračné panely PIG v šedom odtieni

Čalúnené panely môžu nahradiť čelo postele, zatiaľ čo tie lamelové sa stanú ozdobou za TV stolíkom. Starostlivosť o ne nie je nijako zložitá, stačí pravidelné odstraňovanie prachu pomocou vysávača.

Koberce

Nepostrádateľnou dekoráciou do domácnosti sú koberce. Tie priestor pocitovo zahrejú, zútulnia a čiastočne odhlučnia. Majte nohy pekne v teple a kúpte si kusový koberec. Praktického pomocníka oceníte v obývacej izbe pred sedacou súpravou, v spálni vedľa postele alebo v detskej izbe.

Do obývačiek sú vhodnejšie koberce hustejšie s krátkym vlasom, ktoré sa ľahšie udržiavajú. Do spální sú naopak ideálne huňaté koberce s vysokým vlasom, ktoré budú rozmaznávať vaše chodidlá. Či už si vyberiete jednofarebný alebo so vzorom, vždy dbajte na určitú striedmosť v priestore.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok