Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Pohovka do malej obývačky

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Leňošenie na pohovke pri filme, telefonát s priateľmi alebo len tak chillovanie pri káve je vždy skvelé. Ako sme sľúbili, tak sme tu s článkom o pohovkách. Dnes sa budeme zaoberať problematikou malého priestoru. Môže sa to síce zdať ako veľmi trvdý oriešok, ale...

Pohovka do malej obývačky

Leňošenie na pohovke pri filme, telefonát s priateľmi alebo len tak chillovanie pri káve je vždy skvelé. Ako sme sľúbili, tak sme tu s článkom o pohovkách. Dnes sa budeme zaoberať problematikou malého priestoru. Môže sa to síce zdať ako veľmi trvdý oriešok, ale pokiaľ i Vy riešite tento problém, tak Vám rozhodne pomôžeme.

Prvým a najdôležitejším bodom je vybrať si tvar pohovky. Máme pre Vás niekoľko možností, ktoré si postupne preberieme:

Kruh

Pohovka v tvare kruhu je skvelá pre leňošenie nie len pre jedného, ale aj pre páry. Dostatočný priestor umožňuje roztiahnuť sa, ale i naopak pritúliť sa, ležať v rôznych polohách a užívať si leňošenie. Nech už pozeráte film, alebo si čítate s pohárom vína. Toto originálne prevedenie bude vždy dobrá voľba a Vaše návštevy ju budú chcieť rozhodne s Vami vyskúšať .

Snowballs (Snehové gule)

Tento neobvyklý štýl je teraz veľmi obľúbený a pôsobí roztomilým moderným dojmom. Farebné prevedie má veľkú škálu. Táto pohovka je navrhnutá pre Vaše pohodlie. Neprináša síce toľko priestoru na ležanie či sedienie, ale kto by sa nechcel ponoriť do tejto mäkkučkej “cukrovej vaty”?!

Rozkladacia pohovka

Ďalším hľadiskom, ktoré sa dá brať pri výbere do úvahy je ergonomickosť. Pokiaľ máte veľa známych a časté návštevy, rozhodne Vám bude vyhovovať sedačka, ktorá má možnosť zaistiť Vašej návšteve príjemný spánok. Táto voľba sedačky je veľmi častým výberom.

pink sofa.jpg (29 KB)

Veľa v jednom

Posledným typom pohovky dnes bude “veľa v jednom”. A čo to presne obnáša? Pohovku, lôžko a kreslo. Každý si rád vyložíme nohy a toto prevedenie pohovky Vám to umožní. Nastaviteľná časť Vám dopraje veľa možností polohy operadla. Pokiaľ ste pohodlný typ, čo je rád doma, rozhodne to zvážte. Je veľa typov operadiel, niektoré Vám ponukajú len dve možnosti, niektoré zas viac. Je len na Vás, čo vyžadujete a s akým priestorom musíte zápasiť.

Medzi ďalšie kritéria pri výbere patrí materiál, jeho možnosti čištenia a rozmery.

Dúfam, že Vám článok poradil alebo priniesol nové myšlienky a nápady. Majte se pekne a teším sa na Vás pri ďalších článkoch.

Zdieľať článok na:
Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok