DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Prečo nakupovať nábytok na internete?

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Čaká vás sťahovanie alebo rekonštrukcia a nemáte čas behať po obchodoch? Využite maximálne pohodlie vášho domova a nakupujte nábytok cez internet. V naprostom kľude si tak môžete preštudovať detaily a poradiť sa s rodinou.

Prečo nakupovať nábytok na internete?

Čaká vás sťahovanie alebo rekonštrukcia a nemáte čas behať po obchodoch? Využite maximálne pohodlie vášho domova a nakupujte nábytok cez internet. V naprostom kľude si tak môžete preštudovať detaily a poradiť sa s rodinou. Je to pre vás výhodnejšie. Neveríte? Pozrite sa s nami na výhody, ktoré vám nákup cez internet prináša.

Časová úspora

Poznáme to všetci. Keby sme na všetko mali dosť času, tak behom minúty zmeníme svet. Nie každý z nás je však zručný organizátor a dokáže s časovým fondom nakládať presne podľa plánu. Niekedy nám to naruší náhla zmena okolností, niekedy sa nám proste nechce. A ešte sa hnať do obchodu kvôli nábytku? Kde na to brať energiu? Preto čím ďalej tým viac z nás preferuje nákup cez internet. Zbožňujeme ten luxus nakupovať vo vani, v posteli, pri posedení s priateľmi alebo na záchode. Proste kdekoľvek máme chuť. Nemusíme riešiť, či stihneme oteváracie hodiny. Nemusíme si ani brať dovolenku v práci. Nákup v eshope je skrátka nadčasová záležitosť pre všetkých a my ho milujeme.

Nulová vzdialenosť

Nezáleží na tom, kde společnosť sídli. Nakupovať z domova môžeme v obchode vzdialenom päť minút i tisíce kilometrov. Internet ničí hranice, tak prečo toho nevyužiť?

Väčšia ponuka

Stalo sa vám niekedy, že ste si vysnívali sedačku, ale nemohli ste sa na ňu pozrieť, pretože sa proste do obchodu nevošla? Žiadny kamenný obchod nemá všetok sortiment fyzicky k dispozícií. Z priestorných a kapacitných dôvodov je to nemožné. V tomto ohľade je výhoda internetového obchodu bezkonkurenčná. Môžeme vyberať z tisícok produktov. Voliť stovky farebných i materiálových kombinácií. Kapacita eshopu nebude nikdy naplnená a stále sa bude aktualizovať podľa momentálneho dopytu. Môžeme tak sledovať pohyb cien a najnovšie trendy a podľa toho vyberať. Tomu sa hovorí spolupráca značka - ideál.

online shopping.jpg (33 KB)

Ľahká komunikácia

Pýtate sa radi a veľa alebo sa naopak hanbíte a nepýtate sa vôbec? Na eshope hravo prekonáme všetky komunikačné bariéry. Pomocou emailu môžeme úplne presne formulovať otázku a popísať všetky problémy, na ktoré sa chceme opýtať. Nemusíme si teda nič pamätať alebo zapisovať. Korespondenciu kedykoľvek spätne dohľadáme. Všetky informácie máme na jednom mieste a neustále k dispozícií.

Doprava až domov

Ruku na srdce. Koľko žien vo svojom okolí poznáte, ktoré si na chrbát hodia skriňu a odnesú si ju do obývačky? Veľa nie, že? Práve z tohto dôvodu je skvelá služba doručenia nábytku až domov. Musíme byť ale opatrní a hľadať len tie společnosti, ktoré nám tovar odnesú za prvné uzamykateľné dvere. Nechceme predsa sedieť na krabiciach na ulici ako kôpky nešťastia.

Zlatým klincom na záver je vrátenie tovaru bez udania dôvodu. To je terno, ktoré proste v kamennom obchode nenájdete. Táto výhoda je aj našou poistkou, že sa eshopu nemusíme báť. Tak smelo do toho! Ideme shopovať.

Zdieľať článok na:
Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok