DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Predsieň do 400 Eur

Zariadiť predsieň môže byť ľahké aj s obmedzeným rozpočtom. Dbajte predovšetkým na praktické využitie, ale aj celkový vzhľad. Veľkú úlohu pri výbere nábytku hrá rozmer predsiene, prítomnosť okna alebo presklenia vchodových dverí. Prinášame Vám niekoľko osvedčených tipov, ako zariadiť predsieň do 400 Eur.

Predsieň do 400 Eur

Predsieňové zostavy

Cenovo výhodným variantom sú najčastejšie celé predsieňové zostavy, ktorých súčasťou je botník, vešiak aj zrkadlo alebo priestor na uloženie ďalších nevyhnutností. Samozrejme je možné nakombinovať jednotlivé prvky samostatne. Záleží na vašich nárokoch, prípadne veľkosti miestnosti. Pre atypicky riešené predsiene býva jedinou možnosťou práve výber samostatných kusov nábytku.

Obľúbené sú predsieňové sety s botníkom, ktorý je opatrené mäkkou poduškou pre možnosť pohodlného obutia. Vybrať môžete všeobecne z 2 typov predsieňových zostáv.

Prvým variantom sú zostavy v jednom kuse. Súčasťou zostavy býva skrinka, botník, zrkadlo aj háčiky na zavesenie a všetko je spojené doskou v rovnakom dekore. Vytvoríte tak jednotnú stenu. Nie je možné stanoviť si individuálnu výšku zrkadla či vešiaka, čo môže byť drobnou nevýhodou.

picture 1.jpg (26 KB)

Druhou možnosťou sú predsieňové zostavy, ktoré sa skladajú minimálne z dvoch častí. Spodného dielu, ktorý tvorí botník a malá skrinka plus horného dielu, ktorý sa skladá zo zrkadla a vešiaka. Výhodou tohto variantu je možnosť nastavenia si výšky zrkadla s vešiakom. Tu záleží iba na Vás, do akej výšky si hornú časť zostavy privŕtate.

picture 2.jpg (29 KB)

 

Ako na malú predsieň

Aj malá predsieň môže byť praktická a zároveň reprezentatívna. Správne plánovanie je základom úspechu. Malý priestor zbytočne neprepĺňajte nábytkom. Svetlé farby a zrkadlá naopak priestor opticky zväčšia.

Do uzavretých miestností odporúčame zvoliť svetlé farby, ideálne čistú bielu alebo jemné tóny šedej, ružovej či krémovej. Dôležitým prvkom je svetlo. Pri zariaďovaní bývania dbajte na dostatok prirodzeného svetla, ktoré prepustia presklené vchodové dvere. V panelákových bytoch to väčšinou nie je možné, práve preto zvoľte kvalitné osvetlenie. Najvhodnejšie sú bodové svetlá alebo stropné svietidlá prisadené k stropu. Všeobecne sa odporúča použiť teplé biele svetlo (2700 - 3000K). 

Nábytok do malej predsiene zvoľte kusový, ktorý môžete prispôsobiť priestoru. Do predsiene môžete umiestniť iba botník, zrkadlo a vešiak, či už stojanový alebo závesný.

Pokiaľ vedú z predsiene dvere do ďalšej miestnosti, siahnite po posuvných dverách, ktoré sú priestorovo úsporné. Predsieň musí byť útulná a vzdušná. Nepreplňujte ho zbytočnosťami a nepoužívajte príliš sýte farby.

 

Priestor pre doplnky

Doplnky do predsiene je možné rozdeliť na estetické a praktické. Bez tých estetických sa ľahšie zaobídete, ale do miestnosti vnesú pocitové teplo domova. Vázy so sušenými kvetmi, sviečky alebo obrazy sú neoddeliteľnou súčasťou mnohých predsiení. Konzolové stolíky tiež zdobia množstvo predsiení. Elegantne vyplnia miestnosť a stanú sa vkusnou ozdobou.

Praktickými kúskami sú predovšetkým vešiaky, lavice alebo poličky všetkých tvarov a farieb. Doplnky sa snažte prispôsobiť celkovému štýlu predsiene. Práve malé prvky v podobe váz alebo rámčekov môžete ladiť aj do výraznejších farieb.

 

Predsieň do 400 Eur: Inšpirácia č. 1

picture 3.jpg (34 KB)

 

Predsieň do 400 eur: Inšpirácie č. 2

picture 4.jpg (49 KB)

Predsieň do 400 Eur: Inšpirácie č. 3

picture 5.jpg (58 KB)

 

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok