Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Premena spálne za 20 minút

Premena spálne nemusí stáť majland. Efektívné zmeny docielite rýchlo a lacno so správne zvolenými dekoráciami, textíliami alebo multifunkčným nábytkom. Hra farieb a svetla spoločne dokážu vytvoriť zo spálne nový priestor. Stavte na farby zodpovedajúce danému obdobiu či nálade. Uvidíte, že dosiahnuť vytúžený efekt pomocou maličkostí je ľahké a navyše zábavné.

Premena spálne za 20 minút

Textílie

Bytový textil dokáže skutočne veľa. Predovšetkým materiály, motívy a farby premenia atmosféru celej izby. Skúste do spálne položiť kusový koberec alebo kožušinu, okamžite miestnosť opticky zútulníte. Počas roka môžete striedať 2 alebo 3 koberce s rôznymi vzormi.

Obrovský vplyv na vzhľad spálne má aj posteľná bielizeň, jej farba aj materiál. Na leto odporúčame klasickú bavlnu, satén či ľan, zatiaľ čo do chladných mesiacov mikroplyš. Domov pocitovo ochladí modrá a biela, na tele aj duši zahrejú zemité tóny. Farbu vždy prispôsobte ročnému obdobiu.

pillow on bed.jpg (91 KB)

Veľké zmeny docielite rýchlo vďaka obliečkam na dekoračné vankúšiky. Tie môžete striedať podľa ľubovôle, sú skladné a cenovo dostupné. Vyskúšať môžete obojstranný prehoz cez posteľ, kedy môžete podľa nálady zvoliť jednu alebo druhú stranu v odlišnej farbe.

Osvetlenie

Nemusíte hneď meniť celé lustre alebo lampičky. Niekedy stačí skutočne málo. Vneste do interiéru teplo alebo zimu podľa aktuálneho počasia a obdobia. Vymeňte žiarovku pri svietidle. Teplý odtieň od žltej po oranžovú pôsobí útulne a hrejivo, ideálny na zimu. Chladný tón od bielej po modrú priestor ochladí, ten je vhodný do teplejších mesiacov.

Svetelné reťaze a závesné svetielka skvele ladia s ostatnými dekoráciami. Môžete ich využiť počas celého roka. Jedná sa o cenovo prívetivé produkty, ktoré urobia veľa parády.

Doplnky

Charakter interiéru zdôraznite doplnkami. Sviečky, obrazy, fotografie alebo kvety podčiarknu celkovú náladu v spálni. Doplnky môžete striedať podľa potreby. Práve maličkosti urobia veľké zmeny. Pri výbere sa riaďte predovšetkým vašimi záľubami, štýlom alebo obľúbenými farbami. Môžete siahnuť po doplnkoch, ktoré sú navyše funkčné. Medzi také patrí napríklad vešiak na bielizeň, alebo veľké zrkadlo či malé zrkadlo na toaletnom stolíku. Pretože na detailoch záleží.

206462.jpg (167 KB)

Drobný nábytok

Myslite na to, že spálňa je miestom odpočinku. Mala by byť čistá, jednoduchá a uvoľnená, aby podporovala kvalitný spánok. Správny výber farieb hrá prím pri zariaďovaní aj premene spálne. Určité farby podporia odpočinok a naplnia Vás novou energiou.

 

DOPORUČUJEME: Feng Shui: Viete, aké farby vybrať do interiéru? Čítajte na našom blogu.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok