Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

S čím zladiť modrú sedačku v obývačke?

Viete, že modrá farba pôsobí aj na našu psychiku? Zaháňa nepohodu, stres a dokáže si poradiť aj s nespavosťou. Doplnky v modrých tónoch dodávajú interiéru hravosť a ľahkosť. Sýte tóny modrej pôsobia luxusne a vznešene. To je len niekoľko dôvodov, prečo siahnuť po modrých doplnkoch a nábytku. Poradíme vám, s čím zladiť modrú pohovku, aby vaša izba pôsobila útulne.

S čím zladiť modrú sedačku v obývačke?

Drevený konferenčný stolík

Drevo vo všeobecnosti dodáva interiéru hrejivý pocit. Skvelého dojmu docielite tmavo modrou sedacou súpravou v kombinácii s dreveným konferenčným stolíkom v tmavšom odtieni. Konkrétne zvoľte dekor dub wotan alebo orech. Chybu neurobíte ani s kovovými prvkami. Modrá pohovka v kombinácii s konferenčným stolíkom z dreva a kovu vyzerá jedinečne. Svetlomodrú sedačku zlaďte so svetlým drevom, najlepšie svetlým dubom.

228550.jpg (185 KB)

Konferenčný stolík NISAN v dekore dub wotan

Horčicovo žlté kreslo

Spojenie modrej a žltej pôsobí ako štýlová dvojica, ktorá vnesie do priestoru štipku optimizmu. Vylaďte obývačku s modrou sedačkou k dokonalosti pomocou žltého kresla. Obľúbený je tón horčicovej. Vybrať však môžete aj žiarivo žltú, farbu roku 2021, odtieň Illuminating. Trendom sú kreslá typu ušiak.

213462.jpg (174 KB)

Čalúnené kreslo TORA typu ušiak v žltej farbe

Šedý koberec

Dvojica modrej a sivej farby stále funguje. Kombinácia týchto farieb sa viac páči mužskej časti populácie. Práve preto modrú a šedú rozžiari žlté kreslo alebo farebné dekorácie. Modrú pohovku so žltým kreslom doplňte svetlosivým kobercom. Kusové kobercemodernou záležitosťou v mnohých domácnostiach. Do obývačky pred pohovku vyberte koberec s dlhým vlasom.

220609.jpg (149 KB)

Sedacia súprava VESUV v modrej farbe v kombinácii so šedým kobercom

Farebné dekoračné vankúšiky

Aby vaša obývacia izba s modrou pohovkou nepôsobila nudne, myslite na doplnky. Dekoračné vankúšiky v pastelových farbách ľahko zladíte s tmavo aj svetlo modrou farbou. Všeobecne k modrej sedačke odporúčame vankúšiky v žltej, ružovej či šedej farbe. Skvele vyzerajú aj rôzne odtiene modrej. Vhodné sú aj dekoračné vankúšiky s jemným motívom či geometrickými tvarmi.

 sofa.png (528 KB)

Lampa v zlatej alebo čiernej farbe

Stojacia lampa nesmie chýbať v žiadnej obývačke. Ide predovšetkým o funkčný doplnok, ktorý doplní hlavné svietidlo miestnosti. K modrej sedacej súprave či pohovke zvoľte stojaciu lampu v čiernej farbe. Ideálne pre škandinávsky alebo industriálny domov. Doplňte moderný domov o stojaciu lampu v zlatej farbe. Tmavomodrá farba vytvorí jedinečný kontrast a dodá miestnosti očarujúci vzhľad.

229818.jpg (19 KB)

Čierna stojacia lampa COLITO

Najobľúbenejšie modré sedacie súpravy a pohovky

  1. Priestranná sedacia súprava VESUV do tvaru U

220609.jpg (149 KB)

  1. Rozkladacia sedačka JACOBS do U v modro čiernom prevedení

220613.jpg (164 KB)

3. Modrá sedacia súprava VESUV do L

220354.jpg (188 KB)

4. Celočalúnená sedačka VERONA do tvaru U

137880.jpg (163 KB)

5. Rozkladacia pohovka LISA s úložným priestorom

103915.jpg (124 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok