Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Šatníková skriňa do malého bytu: Ide to aj bez stolára

Markéta Etrychová
18.2.2021

Nedostatok úložného priestoru vyriešite ľahko aj v malom byte. Využite všetok voľný priestor od podlahy až k stropu. Pozrite si naše tipy na nábytok do spálne aj obývačky za nízke ceny s dopravou zdarma.

Šatníková skriňa do malého bytu: Ide to aj bez stolára

Vyberte si elegantnú a vkusnú skriňu, ktorá sa navyše stane aj praktickým pomocníkom pri uložení oblečenia a nevyhnutnosti. Pohrajte sa s farbami aj s dekorom, ktoré priestor presvetlí a rozšíri.

Skriňa s posuvnými dverami

Či už bývate v garzónke alebo v byte o dvoch miestnostiach, voľný priestor Vám pravdepodobne nezostáva. U skríň s posuvnými dverami, nemusíte myslieť na miesto potrebné pre otváranie. Praktické vnútorné usporiadanie políc a šatníkových tyčí zaručí prehľadnosť. Ľahká ovládateľnosť a tiché otváranie posuvných dverí sú veľkým plusom.

1.jpg (123 KB) 2.jpg (80 KB) 3.jpg (117 KB) 4.jpg (75 KB)

Úzka šatníková skriňa

Do malých priestoroch, ako sú chodby alebo komory, sú obzvlášť vhodné úzke skrine. Svoje zastúpenie nájdu v obývacích i detských izbách alebo spálňach.

Vyberať môžete s klasickým otváraním alebo posuvnými dverami. Vnútorné usporiadanie je vždy prispôsobené vlastnému využitiu. Nájdete typy so zásuvkami, s policami i šatníkovú tyč.

a.jpg (215 KB) b.jpg (192 KB) c.jpg (81 KB) d.jpg (27 KB)

Skrine s nadstavcom

Vysoké stropy priamo nabádajú k ich využitie ako voľného úložného priestoru. Vhodným riešením sú nadstavce na skrine. Vďaka nástavcami vznikne nové miesto pre uloženie prevažne málo využívaných vecí alebo sezónneho oblečenia.

1a.jpg (175 KB)

Otvorené regály

Otvorené regály alebo police v interiéri pôsobia vzdušne a priestor opticky zväčšujú. Výborne sa hodí ako prepážka pre rozdelenie jednej časti izby od druhej.

Možnou nevýhodou pre uloženie oblečenia je vyššia prašnosť. Regál nie je krytý a na uloženú bielizeň sa usadzuje prach viac ako v uzavretých skriniach.

Svetlejšie dekory

Pri zariaďovaní malého bytu sa nemusíte limitovať iba na bielu farbu. Svetlé neutrálne tóny zahŕňajú širokú škálu farieb. Medzi obľúbené patria svetlosivá, mätová alebo béžová.

Skvelý kontrast vytvoríte v atypicky tvarovaných bytoch, kde výklenky vymaľujete tmavším odtieňom a necháte vyniknúť drevené či kovové doplnky.

 

ODPORÚČAME: Vyberte si skriňu so zrkadlom, ktoré priestor ešte zväčšia.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok