Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Tipy na stolovanie na záhrade

Vychutnajte si teplé večery na záhrade alebo terase plnými dúškami. Prinášame Vám netradičné tipy na stolovanie pod holým nebom. Či už si budete užívať stolovanie v dvoch alebo s partiou kamarátov dôležité je vysoké pohodlie pre všetkých. Zapôsobiť na návštevu môžete aj neformálnou večerou či obedom na záhrade. Inšpirujte sa.

Tipy na stolovanie na záhrade

Pohodlie na prvom mieste

Trendom posledných niekoľkých rokov je premiestnenie obývacej izby von na terasy alebo do otvorených záhrad. Pocit vysokého komfortu si dnes nechceme odopierať ani vonku počas stolovania. Vďaka záhradnému nábytku sa tieto sny stávajú skutočnosťou. Nábytok je často skladný, taktiež sa dá využiť v zimnej záhrade.

Základom pre vonkajšie stolovanie je stabilný a priestranný jedálenský stôl. Môže byť z rôznych materiálov alebo ich kombinácií. Často sa využíva kovový alebo masívny nábytok. Dnes nie je výnimkou ani prírodný či syntetický ratan, ktorý je vysoko odolný voči zmenám počasia.

ratan furnitu.jpg (102 KB)

Stôl doplňte o stoličky alebo kreslá v podobnom dizajne. Nezabudnite na podsedáky alebo deky, ktoré zmäkčia posedenie a počas dlhých nocí zahrejú. Obľúbené sú celé záhradné jedálenské zostavy. Tie sú vyrobené z materiálov určených na vonkajšie použitie, sú odolnejšie a pevnejšie.

Štýlová neformálná večera

Aj neformálna večera môže byť štýlová! Správne zvolené doplnky dodajú aj bežnej večeri štipku významnosti. Na klasické bavlnené alebo plastové obrusy radšej zabudnite. Siahnite po štýlovom prestieraní, behúňoch alebo látkových či papierových obrúskoch.

Neformálna večera sa od tej formálnej líši v niekoľkých bodoch. Medzi najväčší rozdiel patrí počet príborov, pohárov, ale aj ležérne oblečenie hostí a hostiteľov. Na vonkajšom jedálenskom stole stačia základné príbory, poháre na vodu alebo alkoholické nápoje, obrúsky, ale aj drobné dekorácie.

Váza s čerstvo natrhanými kvetmi na stole nesmie chýbať. Rovnako ako svietniky, ktoré využijete s prichádzajúcim večerom. Štýlovo pôsobí džbán s miešaným chladeným nápojom, čerstvými bylinkami a limetkou.

pled.jpg (113 KB)

Vo  farbách leta

Farebná paleta sa tento rok nesie v jemných pastelových tónoch. Tie podčiarkujú uvoľnenú náladu a podporujú vonkajší pokoj. Pestré tóny nechajte vyniknúť na malých plochách, ako sú textilné doplnky, jedálenské súpravy alebo rastliny.

Záhradný nábytok z prírodných materiálov môžete zladiť s plédom v karí odtieni. Vedľa nešliapnete ani s tmavo zelenou alebo staroružovou. Farebné kvitnúce kríky a vždyzelené rastliny dodajú vonkajšiemu stolovaniu tú správnu atmosféru.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok