Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Tipy na vianočné darčeky pre mužov aj ženy

Markéta Etrychová
1.12.2022

Nájsť vhodné darčeky pre mamičku, babičku aj otecka môže byť niekedy oriešok. Siahnite po praktickom darčeku do domácnosti, ktorý zaručí pohodlie a podporí odpočinok. Inšpirujte sa s našimi tipmi do domácnosti. Prinášame vám 3 + 3 tipy na praktické darčeky pre mužov a ženy.

Tipy na vianočné darčeky pre mužov aj ženy

Vianočné darčeky pre ženy

Pokiaľ tento rok plánujete prekvapiť mamičku, babičku alebo manželku, určite siahnite po niečom špeciálnom. Doprajte ženám luxus v podobe nového nábytku či doplnkov.

1. Toaletný stolík

Základom každej dámskej spálne je toaletný stolík s veľkým zrkadlom a úložným priestorom. Toaletný stolík musí byť skvele osvetlený. Nezabudnite na pohodlnú čalúnenú stoličku alebo taburet. Do menších spální môžete toaletný stolík nahradiť konzolovým. Konzolové stolíky sú o niečo užšie, ale uplatnenie majú podobné.

226849.jpg (142 KB)

1. Postelľná  bielizeň

Štýlové obliečky sa stanú ozdobou každej spálne. Potešte svoju ženu praktickými obliečkami s motívom. Vyberte motív, ktorý bude skvele ladiť s ostatnými doplnkami a farbami v interiéri. Obľúbené sú jednofarebné varianty alebo prúžky. Materiál musí byť príjemný na dotyk, v zime by mal zahriať a v lete ochladiť.

2. Stojacia lampa

Praktický a zároveň štýlový vianočný darček - stojacia lampa. Zvoľte materiál, farbu aj štýl korešpondujúci s celým domovom. Neviete si rady? Nechcete sa poradiť odborníkom. Trendom posledných rokov sú vysoké stojacie lampy s kovovými tienidlami. Vedľa nešliapnete ani so stojacou lampou s drevenými prvkami.

229817.jpg (131 KB)

Vianočné darčeky pre mužov

Potešiť muža nemusí byť vždy ľahké. Doprajte deduškovi, oteckovi alebo manželovi odpočinok v pohodlí svojho domova. Praktické darčeky zvýšia kvalitu života každému mužovi.

1. Kreslo

Pri výbere záleží na mieste, kam kreslo umiestnite. Vhodným priestorom je obývacia  izba, pracovňa alebo spálňa. Štýl a farbu kresla zlaďte s farbami v danej miestnosti. Do spálne odporúčame skôr svetlejšie, naopak v pracovni sa výrazná farba stane vítanou dominantou. Obľúbené sú kreslá typu ušiak s vysokým operadlom chrbta.

Nový zástupce.lnk.jpg (158 KB)

1. Kancelárska stolička

Vybíráte dárek pro muže, jehož každodenní náplní je práce u počítače? I to je skvělá nápověda, po jakém dárku sáhnout. Kvalitní kancelářské židle či křesla jsou nezbytností. Dlouhodobé sezení u počítače má neblahý vliv na páteř a často přetěžujeme pouze určitou část těla. Právě proto jsou ideální ergonomické kancelářské židle. Na kancelářské židli proto nešetřete.

Vyberáte darček pre mužov, ktorého každodennou náplňou je práca pri počítači? Aj to je skvelá nápoveda, po akom darčeku siahnuť. Kvalitné kancelárske stoličky či kreslá sú nevyhnutnosťou. Dlhodobé sedenie pri počítači má neblahý vplyv na chrbticu a často preťažujeme iba určitú časť tela. Práve preto sú ideálne ergonomické kancelárske stoličky. Na kancelárskej stoličke preto nešetrite.

TIP: Podrobný návod, ako vybrať kancelársku stoličku sa dozviete v našom článku.

Obrázek1.png (76 KB)

2. Matrace

Kľúčom k zdraviu je spánok. Počas neho ľudské telo obnovuje fyzické aj psychické sily a pripravuje sa na ďalší deň. Dopraje svojmu mužovi odpočinok v podobe nového kvalitného matraca. Tento rok sú obľúbené matrace od českého výrobcu. Pred samotným nákupom sa zamyslite nad tuhosťou matraca, všeobecne sa odporúčajú skôr tvrdšie / stredne tvrdé.

234192.jpg (95 KB)

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok