DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Urobte žene radosť: 5 tipov na praktické darčeky pre ženu

Urobte žene radosť premysleným darčekom. Nezáleží na tom, či sa jedná o výročie, narodeniny či sviatok. Nábytok v podobe odpočinkového kresla, toaletného stolíka alebo nového matraca poteší každú ženu. Myslite však na celkový štýl domova a vkus ženy.

Urobte žene radosť: 5 tipov na praktické darčeky pre ženu

Pred nákupom akéhokoľvek nábytku je nevyhnutné poznať vkus obdarovanej. Všímajte si farby, vzory a celkový štýl jej domácnosti. Dáva prednosť tradičnému alebo modernému štýlu? Je jej domov minimalistický? Tieto informácie vám pomôžu vybrať kus nábytku, ktorý bude bez problémov zapadať do jej existujúceho interiéru.

Prinášame vám 5 tipov na konkrétne kúsky pre ženy všetkých vekových kategórií.

1. Konzolový stolík

Konzolový stolík je univerzálny kus nábytku, ktorý je možné použiť mnohými rôznymi spôsobmi. Obvykle sa jedná o úzky typ stola, ktorý je umiestnený pri stene a môže slúžiť na rôzne účely. Často sa s ním stretnete v predsieni, ale aj spálni alebo kúpeľni.

229892.png (898 KB)

Konzolový stolík SOVA

 2. Relaxačné kreslo

Relaxačné kreslo je typ kresla, ktoré je navrhnuté pre maximálne pohodlie a relaxáciu. Obvykle je vybavené polohovateľným operadlom a podnožkou, ktorú je možné nastaviť do viacerých výšok. Za relaxačné kreslo možno považovať aj set kresla s podnožkou alebo taburetom.

231985.png (254 KB)

Kreslo SAKO

3. Toaletný stolík

Toaletný stolík slúži na rannú rutinu každej ženy alebo na prípravu na večernú akciu. Obvykle je vybavený veľkým zrkadlom a niekoľkými zásuvkami alebo skrinkou na uloženie make-upu, vlasových doplnkov a ďalších osobných vecí.

213544.png (143 KB)

Toaletný stolík SPLIT T6

4. Matrac

Matrac zohráva dôležitú úlohu v našom každodennom živote. Matrac môže mať významný vplyv na naše celkové zdravie a pohodu. Je základom nášho kvalitného spánku. Trh ponúka nepreberné množstvo matracov v rôznych veľkostiach aj tuhostiach.

150327i.png (442 KB)

Penový matrac TRUMF XXL

5. Nástenné panely

Nástenné panely sú vynikajúcim spôsobom, ako dodať interiéru vášho domu šmrnc. K dispozícii sú v širokej škále materiálov, farieb a vzorov, čo z nich robí univerzálnu voľbu pre akúkoľvek miestnosť. Obľúbené sú čalúnené či drevené lamely v spálňach, obývacích izbách aj predsieňach.

235306.png (804 KB)

Nástenné čalúnené panely RUN 6

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok