DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Útulná spálňa na zimu: 5 jednoduchých tipov

Spálne, v ktorom sa budete cítiť v bezpečí. Obklopte sa správnymi farbami, dekoráciami aj materiálmi. Aj pomocou niekoľkých drobností vykúzlite útulnú spálňu pripravenú na zimné leňošenie. Dlhé tmavé večery priamo nabádajú k odpočinku alebo zmene vo svojom domove.

Útulná spálňa na zimu: 5 jednoduchých tipov

1.      Nežné farby

Čo evokuje zimu viac ako jemné farby. Obklopte sa tlmenejšími nežnými tónmi. V spálni sa počas zimy vyhnite krikľavým tónom a pestrofarebným vzorom. Naopak stavte na pastelové farby, najmä krémovú, púdrovo ružovú, odtiene šedivej a modrej. Smaragdovo zelené doplnky podčiarknu celkovú náladu v priestore.

winter bedroom.png (1.11 MB)

2.      Zamávejte s chaosom

Útulná spálňa si nerozumie s neporiadkom a chaosom. Verte, že čistá a minimalisticky ladená spálňa bude navodzovať pocit relaxácie oveľa lepšie. Skvelým riešením na uloženie maličkostínočné stolíky alebo komody. Štýlovo vyzerajú úložné boxy alebo koše. Chaos na posteli schovajte pod pléd a užívajte si čistý domov.

 

3.      Spánok ako v bavlnke

Počas zimných mesiacov a krátkych dní je spánok pre každého z nás ešte o niečo dôležitejší. Práve preto správny výber posteľnej bielizne hrá prím. Nechajte sa rozmaznávať 100% bavlnou alebo iným prírodným materiálom. Kvalitu spánku ovplyvňuje okrem iného matrac. Všeobecne sa odporúčajú skôr tvrdšie.

TIP: Prečítajte si článok „Zimná posteľná bielizeň – aké materiály zvoliť?“, ktorý vám pomôže s výberom nových obliečok na zimu.

winter decoration in bedroom.png (1.61 MB)

4.      Odpočinkový kútik

Vítaným spoločníkom do spálne je pohodlné kreslo. Vytvorte si vlastnú relaxačnú zónu, ideálnu na leňošenie či čítanie. Kreslo môžete nahradiť sedacím vakom alebo závesným kreslom. Nezabudnite na malý konferenčný stolík a textilné doplnky, ktoré vás zahrejú.

winter bedroom with relax zone.png (931 KB)

5.      Dokonalé detaily

Práve na maličkostiach záleží. Obklopte sa osobnými vecami, ktoré vo vás prebudia hrejivé spomienky. Zakomponujte do spálne fotografie rodiny, priateľov alebo prírody z výletov. Verte, že odpočinok v takej spálni bude plnohodnotný a naplňujúci novou energiou. Nad posteľ zaveste lapač snov, ktorý spríjemní každú noc.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok