DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Vianočné darčeky pre deti

Alexandra Doskočilová
24.11.2022

Pokiaľ si ešte lámete hlavu nad tým, akými darčekmi tento rok potešíte svoje deti, tak je práve pre vás dnešný článok. Ukážeme vám v ňom naše nové kúsky, ktoré sa perfektne hodia pod Vianočný stromček. Postieľky, stoličky, stolčeky až cez rôzne dekorácie, veríme, že si u nás vyberiete.

Vianočné darčeky pre deti

Lampa MIXI

1. Lampa MIXI

Moderná lampička v minimalistickom štýle poslúži ako osvetlenie do detskej izby. Jej výška je 80 centimetrov, a tak budú mať vaše deti parťáka na dlhé zimné  večere. Napájanie je riešené štandardne zo siete, pomocou dostatočne dlhého kábla. Vďaka LED svetlám vo vnútri nedochádza k prehratiu lampy a predchádza tak prípadným nehodám.

2. Detský stan TEEPEE

Perfektne poslúži ako úkryt a miesto na hranie pre vaše deti. Na výrobu sa používajú prírodné materiály, 100% bavlna a borovicové drevo, to zaistí zdravotnú nezávadnosť. Stan je pevný a skladný. Okienko s roletkami, uzatvárateľný vchod, mäkká poduška a 3 vankúšiky vytvárajú útulný priestor. Bavlnený poťah odporúčame prať pri 30 °C a žehliť na nízkých teplotách.

Obrázek2.jpg (75 KB)

Detský stan TEEPEE

3. Detská stolička HOLLAND

Ak už máte doma predškoláka, pravdepodobne budete pomaly vyberať vybavenie do študentskej izbičky. Detská stolička ponúka vysoký komfort, päť kaučukových koliesok zaručuje tichý a šetrný pohyb po podlahovej krytine. Výrazné prehnutie opierky podporuje správne držanie tela, predovšetkým v oblasti bedier. Táto stolička bude tým správnym riešením pre vášho predškoláka.

Obrázek3.png (173 KB)

Detská stolička HOLLAND

4. Úložný box BONTOM

Moderný úložný box v pastelových farbách, ktorý je doplnený o dekoračné brmbolce sa stane nielen praktickým, ale aj dekoračným doplnkom vašej domácnosti. Úložný box je vyrobený z kartónu a je potiahnutý odolnou látkou z polypropylénu.

Obrázek4.png (89 KB)

Úložný box BONTOM

5. Detské kreslo COMFY

Detské kreslo na drevených nožičkách, ktoré kreslu dodajú stabilitu a pevnosť. Ľahko prešívané čalúnenie je vyrobené z polyesteru, vďaka tomu je ľahké na údržbu a vyzerá moderne. Svojou neutrálnou farbou sa bude hodiť do každej detskej izbičky.

Obrázek5.jpg (7 KB)

Detské kreslo COMFY

6. Detský kozmetický stolík LISE

Jedinečný dizajn a moderný vzhľad. Taký kozmetický stolík určite ocení nejedna malá slečna. Súčasťou stolíka je zrkadlo a tiež šuplík, ktorý slúži na odkladanie dievčenskej kozmetiky alebo sponiek do vlasov. Vysoké nohy z masívu dodávajú stabilitu a pevnosť.

Obrázek6.png (789 KB)

Detský kozmetický stolík LISE

7. Pléd JANE

Praktický a útulný. Bude sa hodiť ako do detskej izby tak do obývačky a urobíte s ním radosť nielen vašim deťom.

Obrázek7.png (718 KB)

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok