Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Záhradný nábytok: ako ho chrániť pred dažďom

Záhradný nábytok je krásnym doplnkom každého vonkajšieho priestoru, ktorému dodáva štýl a pohodlie. Môže byť ale náchylný na poškodenie rôznymi vplyvmi a najmä dažďom. Bez riadnej ochrany môže záhradný nábytok rýchlo vyblednúť alebo sa poškodiť. V dnešnom článku si ukážeme niekoľko spôsobov, ako záhradný nábytok chrániť.

Záhradný nábytok: ako ho chrániť pred dažďom

1. Investujte do vodotesných poťahov na nábytok

Jedným z najlepších spôsobov, ako ochrániť záhradný nábytok pred dažďom, je investovať do vodotesných poťahov na nábytok. Tieto kryty sú špeciálne navrhnuté tak, aby ho chránili pred vlhkosťou. Hľadajte poťahy, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitných a odolných materiálov a ktoré dobre padnú na váš nábytok, aby bola zaistená maximálna ochrana.

garden set.png (1.59 MB)

Záhradná zostava AROCA

2. Používajte vosk na nábytok

Vosk na nábytok je ďalšou skvelou možnosťou pri ochrane pred dažďom. Pomôže odpudzovať vlhkosť a zabráni prenikaniu vody do povrchu nábytku. Aplikácia vosku na nábytok je jednoduchá, napriek tomu dodržujte pokyny od výrobcu.

teracce.png (1.59 MB)

Záhradná zostava TORIO

3. Skladujte nábytok v interiéri

Pokiaľ je to možné, skladujte záhradný nábytok v čase silného dažďa alebo v čase, keď viete, že ho nebudete dlhšiu dobu používať, vo vnútri. Tým ho ochránite pred vlhkosťou a zabránite jeho poškodeniu. Pokiaľ nemáte priestor na uskladnenie nábytku vo vnútri, zvážte jeho umiestnenie pod zastrešenú terasu.

garden chair.png (1.18 MB)

Záhradné kreslo FIFA

4. Udržujte nábytok v čistote a suchu

Pravidelné čistenie a údržba vám môžu tiež pomôcť ochrániť váš záhradný nábytok. Nezabudnite nábytok pravidelne čistiť jemným čistiacim prostriedkom a teplou vodou a potom ho nechajte poriadne preschnúť na slniečku. Týmto zabránite hromadeniu nečistôt a špiny, ktoré môžu spôsobiť jeho väčšiu náchylnosť k poškodeniu.

garden furniture.png (1.51 MB)

Záhradná zostava LUNA

Posledným tipom na záver je záhradný úložný box, do ktorého uschováte všetky deky a vankúše a uchránite ich tak pred vlhkosťou.

garden box.png (1.50 MB)

Záhradný úložný box NOCHI

Ochrana záhradného nábytku pred dažďom je dôležitá na zabezpečenie jeho dlhej životnosti a krásy. Investíciou do vodotesných poťahov na nábytok, použitím vosku, skladovaním nábytku v interiéri a udržiavaním čistoty a sucha môžete pomôcť k ochrane svojho nábytku a užívať si ho mnoho rokov.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok