Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Zariaďujeme

O nákupe
O nás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Rozmýšľate nad nákupom nového nábytku, ale neviete, kde nakúpiť? Tu máte zopár dôvodov, prečo nakupovať práve u nás! Veríme, že budete nadšení, keď navštívite náš e-shop! Sme pyšní na to, že vám môžeme ponúknuť nielen široký výber kvalitného nábytku, ale aj vynikajúce služby, ktoré vám zaistia pohodlný a bezstarostný nákup.

Inšpirácie
Malý byt
Poradňa
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Tohtoročnou farbou je odtieň Peach fuzz. Teplý odtieň zvýrazňuje našu túžbu po spolupatričnosti s ostatnými a vychutnanie si chvíľ ticha a bezpečia. Svieži broskyňový odtieň jemne zasadený medzi ružovou a oranžovou vám pomôže nájsť vnútorný mier a pokoj.

Inšpirácie
Alexandra Doskočilová
7.12.2023

Blíži sa obdobie Vianoc a pripraviť perfektný štedrovečerný stôl môže byť niekedy pekný oriešok. Možno si kladiete otázky, aké farby k sebe zvoliť, či sa držať elegantného bieleho porcelánu, alebo vybrať niečo extravagantné. V tomto článku sa pozrieme na základné kroky na vytvorenie nezabudnuteľnej vianočnej tabule.

Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
30.10.2023

Blíži sa obdobie Vianoc, a s ním prichádza tradícia, radosť, a tiež mierny stres spojený s prípravou na sviatky. Jednou z hlavných úloh pred Vianocami je upratovanie domácnosti. To môže byť náročné, najmä ak sa na to vrhneme bez plánu a organizácie. Ale nebojte sa, predvianočné upratovanie je možné zvládnuť bez stresu a s radosťou, ak sa budete riadiť niekoľkými jednoduchými pravidlami.

Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
12.10.2023

Premena interiéru nemusí byť vôbec náročnou a zdĺhavou úlohou. Malými zmenami môžete dosiahnuť veľký efekt a urobiť svoj domov atraktívnejším a sviežim. Pokiaľ sa tešíte na jednoduchú a rýchlu premenu interiéru, máme pre vás niekoľko skvelých nápadov.

Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
5.10.2023

Nemusíte mať obrovský byt, aby ste si užili priestranný a pohodlný interiér. S niekoľkými jednoduchými optickými trikmi môžete zmenšiť pocit stiesnenosti a vytvoriť ilúziu väčšieho priestoru. Zahrnutím správnych prvkov, ako sú farby, zrkadlá a vhodný nábytok, môžete premeniť aj malý byt na útulný a priestrannejší domov, ktorý vás bude inšpirovať a baviť.

Inšpirácie
Starostlivosť o nábytok
Poradňa
Markéta Etrychová
31.8.2023

Matrac patrí medzi najdôležitejšiu výbavu spálne. Časom sa na nich môžu vytvoriť nepríjemné žmolky. Tieto žmolky nielen kazia vzhľad matraca, ale môžu tiež znižovať jeho pohodlie a hygienu. Avšak, než začnete premýšľať o kúpe nového matraca, skúste týchto 5 účinných tipov, ako odstrániť žmolky a predĺžiť tak životnosť vášho matraca.

O nákupe
Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
8.6.2023

Čalúnený nábytok patrí medzi najpoužívanejšie kúsky nábytku v domácnosti. Takmer každý kus nábytku, na ktorý si spomeniete sa vyrába v čalúnenej podobe. Najobľúbenejšie sú postele, sedacie súpravy, kreslá alebo stoličky. Pred samotným výberom je dôležité zohľadniť niekoľko parametrov.

Inšpirácie
Poradňa
Alexandra Doskočilová
25.5.2023

V dnešnej uponáhľanej dobe je pre našu celkovú pohodu nevyhnutné nájsť si svoje miesto pre chvíle pokoja, odpočinku a pohody. Jedným z najlepších spôsobov je vytvoriť si relaxačné miesto priamo pri sebe doma na záhrade. Pridaním prírodných prvkov, rastlín a pohodlného záhradného nábytku vytvoríte skvelý priestor a premeníte ho na oázu pokoja. V dnešnom článku si predstavíme niekoľko krokov a prevedieme vás procesom vytvorenia relaxačnej zóny, kde sa môžete schovať pred stresom každodenného života.

Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
16.3.2023

Urobte žene radosť premysleným darčekom. Nezáleží na tom, či sa jedná o výročie, narodeniny či sviatok. Nábytok v podobe odpočinkového kresla, toaletného stolíka alebo nového matraca poteší každú ženu. Myslite však na celkový štýl domova a vkus ženy.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok