15% zľava na všetok nábytok s kódom EXPEDO15

Malý byt

Inšpirácie
Malý byt
Poradňa
Jiří Neužil
14.10.2021

Spolu s príchodom jesene a chladného počasia prichádza aj čas na výmenu ľahkého letného oblečenia za teplejšie kabáty a bundy. Tiež každý rok bojujete s uskladnením všetkých vašich sezónnych kúskov oblečenia a vaša skriňa potom vyzerá ako po výbuchu? Potom tu pre vás máme článok, ktorý zaručene pomôže.

Inšpirácie
Jiří Neužil
7.10.2021

Neviete si rady, ako zariadiť malý byt? Nebojte sa, bývanie v garsónke nemusí znamenať ústupky vo vašich predstavách o štýle a dizajne bývania. Hoci sa to môže zdať zložité, zariaďovanie malého priestoru vôbec nemusí byť tvrdý oriešok.

Inšpirácie
Malý byt
Jiří Neužil
16.9.2021

Nemusíte byť vyhlásení šéfkuchár, aby ste v kuchyni trávili veľkú časť života! Jej zariadenie je preto nesmierne dôležité a mať všetko potrebné prakticky zoradené a vždy po ruky vyžaduje nemalé úsilie. Naviac predstavuje značnú záťaž pre finančný rozpočet. Svojej predstavy dokonalej kuchyne sa však vzdať nemusíte, radi vám poradíme, ako ju uskutočniť.

Inšpirácie
Jiří Neužil
26.8.2021

Bývate v menšom byte? Alebo ste dali prednosť priestrannej obývačke na úkor ostatných miestností? Potom vám možno problém s malou spálňou nebude cudzí. Hoci sa to nezdá, zariadiť menšiu spálňu môže byť omnoho zložitejšie než zariadiť veľký priestor. Dbajte na správne plánovanie, meranie a hlavne výber a pomôžte vašej spálni naplno využiť svoj skrytý potenciál. Máme pre vás 7 tipov, ktoré vás môžu inšpirovať pri zariaďovaní malej spálne.

Inšpirácie
Malý byt
Jiří Neužil
2.7.2021

Pri zariaďovaní bytu môžete byť častokrát limitovanú rozlohou, ktorá vaše možnosti na výber toho pravého nábytku značne komplikuje. No i napriek tomu, že v takom prípade hrá každý centimeter nábytku zásadnú úlohu, správne zvolený nábytok dodá to pravé čaro aj malému bytu. Obzvlášť dôležitý je výber vhodnej pohovky, ktorá je v malej obývačke stredobodom všetkého diania. A to často doslova!

Inšpirácie
Malý byt
Markéta Etrychová
3.3.2021

Stále bežnejším riešením je spojenie spálne a obývacej izby. Ako priestor zariadiť kreatívne a úplne funkčne? Pozrite sa na niekoľko tipov, ako zakomponovať posteľ do obývačky a zachovať požadované súkromie a pokoj ako v samostatnej spálni.

Malý byt
Markéta Etrychová
18.2.2021

Nedostatok úložného priestoru vyriešite ľahko aj v malom byte. Využite všetok voľný priestor od podlahy až k stropu. Pozrite si naše tipy na nábytok do spálne aj obývačky za nízke ceny s dopravou zdarma.

Malý byt
Markéta Etrychová
3.2.2021

Zariaďujete alebo rekonštruujete malú kúpeľňu a premýšľate, ako na maximum využiť všetok priestor? Prinášame vám niekoľko tipov, ako vyriešiť aj ten najmenší priestor k vašej spokojnosti.

Inšpirácie
Malý byt
Markéta Etrychová
4.11.2020

Či už doma dobiehate pracovné resty alebo je home office na každodenním poriadku, potrebujete domáce pracovisko. Nevyužitú miestnosť v byte nemáte a od sedenia pri konferenčnom stolíku Vás bolí chrbát? Prinášame Vám ekonomické a praktické riešenie, pracovný kút v obývačke.

Detská izbička
Tím Expedo
6.8.2020

 Spánok je veľmi dôležitý. Každý rodič sa snaží v noci spríjemniť spánok dieťaťa. Preto je pochopiteľné, že keď si vyberieme detskú postieľku, máme veľa otázok a sme zmätení. Prečítajte si článok a problém sa vyrieši. Pre pohodlný spánok by posteľ mala byť vždy o 20 cm dlhšia ako dieťa. Týmto spôsobom však musíte kupovať novú posteľ každých pár mesiacov alebo každý rok. Nebojte sa kúpiť veľkú posteľ pre svoje malé dieťa. Pre najmenších sú na posteľoch pripevnené proti padajúce alebo dlhé valcové vankúše, ktoré pomáhajú vytvoriť mäkké zábradlie, ktoré im zabráni spadnúť z postele.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok