15% zľava na všetok nábytok s kódom EXPEDO15

O Expedo nábytok

O nákupe
O nás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Rozmýšľate nad nákupom nového nábytku, ale neviete, kde nakúpiť? Tu máte zopár dôvodov, prečo nakupovať práve u nás! Veríme, že budete nadšení, keď navštívite náš e-shop! Sme pyšní na to, že vám môžeme ponúknuť nielen široký výber kvalitného nábytku, ale aj vynikajúce služby, ktoré vám zaistia pohodlný a bezstarostný nákup.

O nás
Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
6.2.2024

Spoločnosť Expedo zavádza na trh nové služby – montáž nábytku a odvoz starého nábytku, ktoré ocenia predovšetkým zákazníci, ktorí túžia po pohodlnom, rýchlom a bezstarostnom nakupovaní.

Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
19.10.2023

S nadchádzajúcou jeseňou prichádza viac chladných a tmavých mesiacov. Menej slnečného svetla môže mať negatívny vplyv na náš organizmus. V našom článku vám poradíme, čo robiť, keď je vonku menej svetla a ako predchádzať jesennej depresii.

O nákupe
Inšpirácie
Poradňa
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Ako prebieha nákup na e-shope Expedo? Na čo si treba dať pozor, čo keď tovar, o ktorý máte záujem nie je skladom a ako funguje doprava, platba a výnos tovaru na poschodie? V dnešnom článku vám prinášame odpovede na všetky tieto otázky.

Inšpirácie
Poradňa
Markéta Etrychová
10.11.2022

Skoré stmievanie, hmly a dážď priamo nabádajú k uchýleniu sa do svojich domovov. Nastal ten najlepší čas na zútulnenie vášho interiéru. Či už zháňate nový nábytok, alebo iba vkusné dekorácie, poradíme vám, po čom počas jesene siahnuť. Pripravte sa na nadchádzajúce sychravé dni.

O nákupe
O nás
Markéta Etrychová
27.1.2021

Rok 2020 bol rokom veľkých zmien a pokrokov. V polovici roka sme slávnostne otvorili 2 nové pobočky na Balkánskom polostrove. V Rumunsku a Bulharsku. V druhom polroku sme sa pripravovali na dobytie západu. Svetlo sveta uzrela najnovšie pobočka v Nemecku.

O nás
Markéta Etrychová
15.9.2020

Rok 2020 je pre nás rokom plných zmien. V polovici tohto roku sme slávnostne otvorili novú pobočku na Balkánskom polostrove. Teší nás, že sme úspešne mohli začať podnikať v tak otvorenej a priateľskej krajine ako je Rumunsko.

O nákupe
O nás
Markéta Etrychová
26.8.2020

Mimoriadne opatrenia v čase koronavirovem so sebou priniesla aj niekoľko výhod. Aj tí najkonzervatívnejší podnikatelia pristúpili k bezhotovostným platbám. Hoci to nemusí na prvý pohľad vyzerať, bezhotovostné platby sú ľahké a majú mnoho ďalších prínosov. Náš e-shop je tiež úplne bezhotovostné. Čo to vlastne znamená a aké poskytuje výhody pre bežného zákazníka?!

O nás
Markéta Etrychová
20.8.2020

 Nábytok Expedo je na trhu už pekných pár rokov. Dnes je z nej veľká spoločnosť, ktorá pôsobí v niekoľkých krajinách po celej Európe. Chváliť sa môže vlastnou dopravou, ktorá je úplne zadarmo kamkoľvek a kedykoľvek. A pretože dobrých skutkov nie je nikdy dosť, Expedo sa zapojilo do programu, ktorý má pomôcť ľuďom s neľahkým osudom.

Doprava
O nás
Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Čaká vás sťahovanie alebo rekonštrukcia a nemáte čas behať po obchodoch? Využite maximálne pohodlie vášho domova a nakupujte nábytok cez internet. V naprostom kľude si tak môžete preštudovať detaily a poradiť sa s rodinou.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok