DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na objednávky vytvorené od 10. do 21.4. na VŠETKO | Nakupujte TERAZ!

Zelená Európa

Markéta Etrychová
1.3.2022

Stromy sú zásadnou súčasťou našej planéty. Spoločne s ďalšími organizmami a vodnými plochami vytvára najzložitejšie ekosystémy, aké doteraz poznáme. Najdôležitejšou funkciou lesa je bezpochyby produkcia kyslíka. Popri produkcii dreva – obnoviteľné suroviny, plní aj funkcie klimatické, biologické, protipovodňové, ale aj rekreačné. Stromy poskytujú tieň, útočisko pre zvieratá alebo znižujú teplotu

Markéta Etrychová
1.3.2022

S Vašou objednávkou obdržíte malý darček v podobe stromčeka. Ide o projekt Zelená Európa, ktorým spoločne podporíme prírodu a vrátime jej časť z toho, čo si berieme. Dostať sa k Vám môžu dva druhy stromčekov, poďme sa na ne pozrieť zblízka.

Markéta Etrychová
1.3.2022

Stromy sú pre našu krajinu zásadné, produkujú kyslík, drevo, tieň a mnoho ďalšieho. Zasaďte stromček spoločne s nami, staňte sa súčasťou projektu na udržateľnosť. Lámete si hlavu, kam stromček umiestniť? Poradíme Vám niekoľko tipov a vysvetlíme možné úskalia. Platia určité pravidlá pre výsadbu stromov v mestách aj obciach, ale aj na vlastnej záhrade. Prejdeme si niekoľko možných variantov.

Markéta Etrychová
1.3.2022

Podporme spoločne prírodu a vráťme jej časť toho, čo si berieme. Poďte do toho s nami. Spolu vysadíme stromy po celej Európe. Stromy s vodnými plochami a ďalšími organizmami vytvárajú najzložitejšie ekosystémy na planéte Zem. Udržateľnosť a šetrný prístup k prírode pomôžu zachovať jej vzhľad aj pre budúce generácie. Každý strom sa počíta!

Markéta Etrychová
1.3.2022

vopred vybrané miesto, virtuálne pomocou našej aplikácie. Vďaka tomu uvidíme miesto každého stromčeka, ktorý sme spoločne zasadili. Nemáte šikovný telefón? Nevadí! Prinášame Vám niekoľko možností pre všetky tipy telefóny.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok