DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Ako zariadiť kanceláriu do 620 eur?

Efektivitu práce môže ovplyvniť niekoľko faktorov. Medzi ne rozhodne patrí správne zvolený nábytok, predovšetkým kancelárska stolička a pracovný stôl. Prezrite si naše tipy, ako zariadiť kanceláriu či domácu pracovňu do 620 Eur. Poradíme vám, na čom sa dá ušetriť, a naopak do čoho sa oplatí investovať. Na záver vám predstavíme 2 inšpirácie z nášho produktového portfólia.

 

Ako zariadiť kanceláriu do 620 eur?

 Pracovný stôl

Pri výbere nového kancelárskeho stola hrá prím jeho výška. Správnu výšku otestujete ľahko. Posaďte sa k stolu, ruky položte na dosku. V kolenách, bedrách i lakťoch musí byť pravý uhol. Výška stola závisí aj od výšky postavy. Všeobecne sa udáva optimálna výška 75 cm. Ďalším parametrom je rozmer dosky stola. Ideálna vzdialenosť očí od monitora počítača je minimálne 60 cm.

Siahnuť môžete po klasických kancelárskych stoloch so zásuvkami, ale aj bez nich. K týmto stolom odporúčame kúpiť úložné kontajnery. Do priestranných pracovní môžete vybrať rohové písacie stoly.

227966.jpg (31 KB) 

Písací stôl REID v kombinácii dekoru duba a bielej

Kvalitná kancelárská stolička

Na kancelárskej stoličke by ste nemali šetriť. Dlhodobé sedenie pri počítači má neblahý vplyv na chrbticu a často preťažujeme iba určitú časť tela. Práve preto sú ideálne ergonomické kancelárské stoličky. Základným vybavením stoličky musí byť možnosť nastavenia výšky, ale aj nastaviteľná opierka bedier a podrúčiek. Na dlhodobé sedenie odporúčame stoličky s hojdacou, asynchrónnou či synchrónnou mechanikou.

Jednoduchý návod, ako vybrať kancelársku stoličku nájdete na našom blogu. Dôležitým parametrom je tiež nosnosť, materiál poťahu alebo koliesok. Myslite na základné pravidlá počas sedenia a každú hodinu si urobte krátku prestávku na pretiahnutie.

Základy správneho sedenia

  • Vzpriamené držanie tela, zadok sa dotýka operadla
  • Bedrová časť chrbta je opretá o operadlo
  • Lýtko so stehnom zvierajú pravý uhol
  • Medzi koncom sedadla a podkolennou jamkou je 5 cm
  • Lakte sú vo výške dosky stola, zvierajú pravý uhol
  • Vzdialenosť monitora od očí je 50 – 70 cm
  • Oči sú vo výške horného okraja monitora
  • Pravidelné preťahovaníie je podmienkou

100012.jpg (48 KB)

 Kancelárska stolička CANCEL RUNNER s možnosťou polohovania až do 155°

Úložný priestor

Zorganizujte si kanceláriu. V pracovni nesmie vládnuť chaos. Dôležitým prvkom sú úložné priestory, či už skrine, komody alebo úložné boxy. Zaobstarajte si rôzne organizéry a zakladače. Obľúbené sú otvorené regály na umiestnenie šanónov alebo čiastočne uzatvárateľné so zásuvkami. Pod pracovný stôl odporúčame kancelársky mobilný kontajner, kam si uschováte všetky najčastejšie používané dokumenty a ďalšie nevyhnutnosti.

Pomôcky vám pomôžu udržať v kancelárii poriadok a všetky dokumenty budú mať svoje miesto. Uvidíte, že poriadok na pracovnom stole a v úložných priestoroch zvýši efektivitu práce a pracovná výkonnosť bude oveľa vyššia.

213531.jpg (38 KB)

Regál TROGIR 2P3SZ v bielom prevedení kombinuje otvorené priestory so zásuvkami

Doplnky

Vyberte si elegantné, ale zároveň funkčné kancelárske doplnky. Ich hlavnou úlohou je zútulniť priestor kancelárie a navodiť trochu domácu atmosféru. Zároveň doplnky plnia praktickú funkciu. Najčastejšie sa stretnete s vešiakmi, kobercami alebo rôznymi policami. Pracovný čas si môžete spríjemniť aj vonnou sviečkou či arómou difuzéry.

Pracovňa do 620 eur: inšpirácia č. 1

inspiration1.jpg (70 KB)


Zobrazené produkty:

 

Kancelárska stolička GANZO

Písací stôl MALITA 3

Koberec GOLDY

Kancelársky kontajner MILI

Regál MALITA 4

Pracovňa do 620 eur: inšpirácia č. 2

inspiration2.jpg (44 KB)

 

Zobrazené produkty:

Písací stôl TRATUS

Regál REGA 2

Stojanový vešiak PALADIOS

Kancelárska stolička PULI

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok