Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Deň detí: Detský kútik v obývačke

Medzinárodný deň detí sa oslavuje 1. júna. Je významným sviatkom, ktorý pripomína práva a potreby detí. Cieľom je podporiť ich vzdelanie, zdravie a šťastný vývoj.

Deň detí: Detský kútik v obývačke

Deti sa cítia bezpečnejšie a istejšie, keď sú blízko svojich rodičov. Môžu sa kedykoľvek na ne obrátiť, opýtať sa na rady, zdieľať svoje myšlienky, pocity a zážitky. Preto sa deti najradšej hrajú v blízkosti svojich rodičov. Rodičia môžu zase deti povzbudzovať a podporovať pri ich hrách a aktivitách.

Z týchto dôvodov je vhodné zvoliť miesto na hranie v izbe, kde rodina trávi najviac času. Urobte deťom radosť a pripravte pre nich detský kútik v obývačke!

Než začnete vybavovať detský kútik, sadnite si s deťmi a porozprávajte sa o tom, ako by si predstavovali svoje miesto v obývacej izbe. Nechajte ich zdieľať svoje myšlienky a priania, ako by mal ich priestor vyzerať. Tým získate inšpiráciu a zapojíte deti do tvorby.

children's play area.png (1.10 MB)

Tipy a triky na vytvorenie kúzelného detského kútika v obývacej izbe:

  1. Určite vhodné miesto - vyberte si vhodný roh alebo časť obývacej izby, ktorú môžete vyhradiť pre deti. Zvoľte priestor, ktorý je bezpečný a dostatočne priestranný na detské hry a aktivity.
  2. Ohraničte priestor – použite rôzne prvky, ako sú regály, boxy, detský nábytok alebo koberce, aby ste vizuálne oddelili detský kútik od zvyšku obývacej izby. Deti sa pravdepodobne budú hrať všade, ale vytvorenie hranice medzi detským priestorom a obývacou izbou je dôležité z hľadiska usporiadania a uloženia hračiek. Nikto nechce večer prekračovať hračky. Povedzte im teda jasné pravidlá, kde večer hračky už nesmú byť.
  3. Uľahčite deťom organizáciu a upratovanie hračiek – vyberte spoločne s deťmi úložný priestor pre ich hračky a ďalšie detské vybavenie. Použite detské boxy, regály, skrine či stojany, aby ste udržali detský kútik čistý a organizovaný.
  4. Zvoľte jednoduchý dizajn - použite neutrálne, decentné farby, jednoduché vzory a jednofarebné motívy, tak aby ste všetko jednoducho a ľahko zladili s obývacou izbou. S farbami sa môžete vyhrať v detskej izbe.
  5. Vybavte detský kútik detskými doplnkami – roztomilé detské vankúšiky a deky zútulnia priestor, prilákajú detskú pozornosť a vytvoria radostnú atmosféru.
  6. Nezabudnite na pohodlie a zábavu – umiestnite stolček a stoličku a vytvorte úžasný priestor na maľovanie, tvorenie a iné kreatívne aktivity. Pridajte pohodlné kresielko či sedací vak vhodný na odpočinok, na prezeranie a na čítanie knižiek.

Inšpirácia na vybavenie detského kútika:

Detský regál MERTU 2– praktický a funkční regál v moderním stylu ve tvaru domečku. Součástí regálu jsou otevřené poličky, včetně dvou skříněk, zaručuje dostatečný odkládací prostor.

Children's shelf MERTU.png (201 KB)

Detská komoda RIA -Elegantná detská komoda zaujme jednoduchými líniami škandinávskeho štýlu. Komoda disponuje veľkým množstvom úložného priestoru v podobe jednej priestrannej skrinky a jedného priestranného šuplíka.

children's chest of drawers RIA.png (119 KB)

Detský kočík RONY -   Praktický kočík na uloženie vecí v modernom dizajne. Ideálne na uloženie rôznych hračiek, kníh a ďalších drobností, ktoré je možné prevážať z jednej miestnosti do druhej.

stroller RONY.png (114 KB)

Detský stan TEEPEE – ideálne miesto na hranie aj na odpočinok. Okienko s roletkami, uzatvárateľný vchod, mäkká poduška a vankúšiky vytvoria útulný priestor pre vaše ratolesti.

baby tent.png (247 KB)

Sedací vak RIO - mäkký a príjemný detský sedací vak v neutrálnych farbách. Pohodlný na sedenie a obľúbený na čítanie.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

Detský set SLEEP - vankúšik s dekou s motívom jednorožca rozžiari všetky detské oči. Je mäkký a príjemný na dotyk, vhodný na chvíle odpočinku.

baby set SLEEP.png (276 KB)

Pamätajte, raz príde čas, kedy deti vyrastú, odsťahujú sa do svojho kráľovstva a zatvoria pred vami dvere. Užívajte si naplno obdobie, keď deti sú ešte malé a kedy s nimi môžete stráviť čo najviac spoločných chvíľ.

Vytvorte deťom bezpečný a hravý priestor v obývačke. Uvidíte, že detský kútik ocenia nielen deti, ale aj rodičia.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok