Blog

Poradňa
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Máte len pol hodiny a kuchyňa pripomína bojisko po kulinárskej bitke? Žiadny strach! Aj s trochou voľného času ju zvládnete dať do poriadku a zbaviť sa neporiadku. Stačí sa riadiť naším prehľadným sprievodcom a budete prekvapení, ako rýchlo sa vám to podarí. Pripravte si saponáty a ide sa na to.

Inšpirácie
Poradňa
Kateřina Pelejová
7.3.2024

Veľká noc je jedným z najradostnejších období roka, ktoré pozývajú na vytvorenie teplej a prívetivej atmosféry domova. Pre tých, ktorí chcú pridať osobný dotyk do svojich dekorácií, sú domáce výrobky skvelou možnosťou. Tu sú 5 jednoduchých a kreatívnych DIY nápadov na Veľkonočné dekorácie, ktoré môžete vytvoriť s minimálnymi nákladmi a maximálnym efektom.

Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týždeň rozširujeme našu ponuku o nové sedacie súpravy. Sledujeme aktuálne trendy, dbáme na to, aby moderný štýl bol prepojený s funkčnosťou a estetikou. Ponúkame širokú škálu sedacích súprav, od minimalistických a čistých línií po retro inšpirácie.

Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
22.2.2024

Niektoré rastliny sú známe svojou schopnosťou zlepšovať kvalitu vzduchu tým, že absorbujú škodlivé látky. Prinášame vám tipy na 4 atraktívne rastliny, ktoré nielenže pridajú kúzlo do interiéru, ale hlavne prispejú k čisteniu vzduchu ak vytvoreniu zdravšieho prostredia vášho domova.

Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
15.2.2024

Prevoňanie domácnosti bez chemických prísad a výrobkov je ten najlepší spôsob, ako udržiavať príjemnú vôňu vo vašom domove bez umelých a syntetických látok. Prinášame Vám 5 prírodných a šetrných spôsobov, ako prevoňať domácnosť. Inšpirujte sa navyše receptami, ako si vyrobiť doma svoje obľúbené vône.

O nákupe
O nás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Rozmýšľate nad nákupom nového nábytku, ale neviete, kde nakúpiť? Tu máte zopár dôvodov, prečo nakupovať práve u nás! Veríme, že budete nadšení, keď navštívite náš e-shop! Sme pyšní na to, že vám môžeme ponúknuť nielen široký výber kvalitného nábytku, ale aj vynikajúce služby, ktoré vám zaistia pohodlný a bezstarostný nákup.

O nákupe
Jana Budinsklá
7.2.2024

Z pohodlia domova si u nás môžete zaobstarať nábytok rýchlo, jednoducho a bez starostí. Ponúkame kompletné riešenie od doručenia, výnosu, cez montáž nábytku až po odvoz a likvidáciu starého nábytku. Minimalizujte starosti spojené s nákupom nábytku a nechajte všetko na nás!

O nás
Inšpirácie
Poradňa
Jana Budinská
6.2.2024

Spoločnosť Expedo zavádza na trh nové služby – montáž nábytku a odvoz starého nábytku, ktoré ocenia predovšetkým zákazníci, ktorí túžia po pohodlnom, rýchlom a bezstarostnom nakupovaní.

Inšpirácie
Poradňa
Eliška Kašperanová
1.2.2024

S blížiacim sa sviatkom lásky sa otvára priestor na vyjadrenie citov, ktoré správame k našim drahým polovičkám. Čo by mohlo byť viac osobnejšie ako vlastnoručne vytvorené valentínske prianie? V dnešnom článku sa pozrieme na inšpiratívne nápady, ako vytvoriť nezabudnuteľné valentínske priania, ktoré budú prenášať nielen slová lásky, ale aj vašu vlastnú kreativitu. Pripravte si nožnice, lepidlo, farebné papiere, fixky a ide sa tvoriť.

Inšpirácie
Starostlivosť o nábytok
Poradňa
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Už vás nebaví kupovať drahé chemické prostriedky a radi by ste dali šancu prírodnej alternatíve? V tomto článku vám predstavíme 7 rýchlych návodov, ako si také prípravky jednoducho vyrobiť doma. Nielen, že ušetríte prírodu a svoju peňaženku, ale aj váš nábytok ocenia šetrné nechemické zaobchádzanie.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok