Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

DIY: prianie k Valentínu

S blížiacim sa sviatkom lásky sa otvára priestor na vyjadrenie citov, ktoré správame k našim drahým polovičkám. Čo by mohlo byť viac osobnejšie ako vlastnoručne vytvorené valentínske prianie? V dnešnom článku sa pozrieme na inšpiratívne nápady, ako vytvoriť nezabudnuteľné valentínske priania, ktoré budú prenášať nielen slová lásky, ale aj vašu vlastnú kreativitu. Pripravte si nožnice, lepidlo, farebné papiere, fixky a ide sa tvoriť.

DIY: prianie k Valentínu

Prianiečko s 3D efektom

Čo budeme potrebovať:

  • 2x A4 biely papier
  • Farebné trblietavé papiere (červená, ružová)
  • Čierna fixka
  • Nožnice
  • Lepidlo

Postup:

Najprv si nastriháme tri veľkosti srdiečok z trblietavého papiera. Od každej veľkosti dva kusy, aby sme v súčte mali celkom 6 srdiečok. Rovnaký ozdobný papier použijeme aj pri tvorbe koliesok, ktoré budú slúžiť ako ozdoba okolo 3D krabičky. Biely A4 papier si prehneme v polovici, tak aby nám vznikol formát priania. Z druhého kusu papiera si vystrihneme pruh, ktorý v polovici prehneme. Jeho konce z jednej strany nastrihneme a preložíme tak, aby nám vznikol dekoratívny lem, ktorý následne za pomoci fixky ozdobíme. Potom už stačí iba za pomoci lepidla všetky komponenty prilepiť na pripravené prianie a prípadne dopísať láskyplný odkaz svojej drahej polovičke.

 3D valentines card.jpg (126 KB)

Prianiečko s teplovzdušným balónom lásky

Čo budeme potrebovať:

  • A4 biely papier
  • Farebné papiere (červená, ružová)
  • Čierna fixka
  • Nožnice
  • Lepidlo

Postup:

Ako prvé si opäť nastriháme rôzne veľkosti srdiečok, a to z červeného aj ružového papiera. Biely papier si prehneme v polovici, aby nám vznikol formát priania. Tentokrát budeme dekorovať prednú stránku, aby nám vo vnútri zostal priestor na dlhšie vyznanie lásky. Okraje si čiernou fixkou odokorujeme malými čiarkami, ktoré vytvoria prešívaný efekt. Uprostred si načrtneme kôš nášho teplovzdušného balóna lásky, ktorý dokončíme pripravenými srdiečkami, ktoré budú tvoriť vrchnú časť. Najprv prilepíme jedno veľké – z červeného papiera a na to jedno menšie z ružového papiera, aby nám vznikol kontrast. Potom sa už v kreativite medze nekladú. Menšie srdiečka môžeme lepiť buď k balónu na prednú stranu, alebo dovnútra priania, aby sme oživili text.

valentines card with hearts.jpg (41 KB)

Dokonale nedokonalé prianie so srdiečkami

Čo budeme potrebovať:

  • A4 biely papier
  • Vodové farby
  • Štetec

Postup:

Tretie DIY prianie vám nezaberie veľa času a na jeho prípravu budete potrebovať len niekoľko pomôcok. Najprv si, tak ako pri predchádzajúcich prianiach, prehneme biely papier v polovici. Opäť budeme zdobiť prednú stranu. Tentokrát však nebudeme vystrihovať srdiečka z farebných papierov, ale využijeme vodové farby. Cieľom nie je vytvoriť jedno srdiečko ako druhé. Držíme sa tu heslá „v nedokonalosti je krása“. Zvoľte rôzne farebné kombinácie a veľkosti.

valentines card with hearts 2.jpg (312 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok