Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Jednoduchá a rýchla premena interiéru: 5 tipov pre váš domov

Premena interiéru nemusí byť vôbec náročnou a zdĺhavou úlohou. Malými zmenami môžete dosiahnuť veľký efekt a urobiť svoj domov atraktívnejším a sviežim. Pokiaľ sa tešíte na jednoduchú a rýchlu premenu interiéru, máme pre vás niekoľko skvelých nápadov.

Jednoduchá a rýchla premena interiéru: 5 tipov pre váš domov

1. Preskladajte nábytok

Premena interiéru môže byť dobrodružstvom, ale nemusí to vždy znamenať veľkú investíciu času a peňazí. V prvom kroku môžete dosiahnuť požadovaný efekt preskladaním nábytku. Stačí zmeniť usporiadanie kresiel, konferenčného stolíka či sedacej súpravy. Vytvoríte tak úplne nový pohľad do miestnosti. Táto jednoduchá zmena nielenže dodá interiéru šmrnc, ale taktiež vám umožní lepšie využívať dostupný priestor.

2. Koberce a behúne

Nikdy nepodceňujte podlahu. Možno je práve na čase zamerať sa na koberce. Koberce sú vynikajúcim spôsobom, ako pridať farbu, textúru a komfort do miestnosti. Rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako vykonať premenu interiéru, je výber nového koberca, ktorý ladí s vašim nábytkom a celkovým štýlom miestnosti. Môžete zvoliť odvážne vzory a farby alebo sa držať neutrálnych tónov, ktoré budú pôsobiť pokojnejšie.

3. Zrkadlá a obrazy

Zrkadlá a obrazy sú ďalším skvelým nástrojom na premenu interiéru. Veľké zrkadlá opticky zväčšia miestnosť a odrážajú svetlo, čo vytvorí dojem väčšieho a svetlejšieho priestoru. Na druhú stranu môžete umenie na stenách použiť na vyjadrenie svojho osobného štýlu a pridanie farebných akcentov do miestnosti. Siahnite po výraznom umeleckom diele alebo vytvorte galériu rôznych obrázkov a fotografií, ktoré upútajú pozornosť.

mirror.jpeg (573 KB)

4. Nástenné lamelové panely

Nástenné lamelové panely sú trendy prvok, ktorý rýchlo premení vzhľad každého interiéru. Tieto panely sa ľahko inštalujú a môžete ich použiť na celé steny alebo len ako ozdobné prvky. Dostupné sú v rôznych štýloch, od moderného pred minimalistický a až po rustikálne.

TIP: Ako namontovať nástenné dekoračné panely sa dozviete na našom blogu.

5. Rastliny

Posledným krokom k jednoduchej a rýchlej premene interiéru sú rastliny. Rastliny dodajú do miestnosti živé prvky a prinášajú pocit prírody. Môžete vybrať z niekoľkých druhov, vrátane vzpriamených fíkusov, elegantných papradí alebo kvitnúcich izbových rastlín. Starostlivosť o rastliny je možné prispôsobiť vašim schopnostiam a časovým možnostiam, čo z nich robí skvelý doplnok pre každý interiér.

 

Vyskúšajte tieto jednoduché a rýchle tipy na premenu interiéru a uvidíte, ako môžu rýchlo a efektívne oživiť váš domov. Každý krok môžete vykonať sami a prispôsobiť ho svojim preferenciám, zariaďte si hrejivý domov, v ktorom sa budete cítiť útulne a pohodlne.

Zdieľať článok na:
Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok