Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Expedo inšpirácie: Minimalistické bývanie podľa Pája Fialy

Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otvorte dvere do bytu Pája Fialy a nechajte sa očariť minimalisticky zladeným interiérom. Svetlé farby, premyslené dekorácie a nábytok s čistými líniami – to je interiér, ktorý hreje na duši a inšpiruje k vlastnej tvorbe. Pája, známa influencerka zameriavajúca sa na DIY dekorácie, zdieľa na instagrame tipy, ako si vyladiť domov do posledného detailu. A my s hrdosťou môžeme povedať, že súčasťou jej útulného hniezdočka je aj nábytok z Expeda.

Expedo inšpirácie: Minimalistické bývanie podľa Pája Fialy

Stredom pozornosti sa v obývacej izbe stáva rohová sedacia súprava LUNGO v béžovom čalúnení. Vďaka jej minimalistickému dizajnu sa v interiéri jednoducho zladí s ďalším nábytkom a dekoráciami. Maximálne pohodlie zaistí dva dekoračné vankúše. Sedačku je možné umiestniť aj do priestoru, pretože je celočalúnená. Vybrať môžete z niekoľkých farebných variantov  ľavej či pravej orientácie rohu. Pája ladila interiér v prírodných tónoch a svetlú sedačku doplnila o nábytok v drevenom dekore s matne čiernymi doplnkami, ktoré miestnosť oživujú.

sofa details.jpg (129 KB)

Ďalším produktom je regál MALITA 4 v dekore dub artisan. Ide opäť o minimalistický kúsok, ktorý je opatrený ABS hranou, ktorá regál chráni pred poškodením a vlhkosťou. Pokiaľ by vás tento dekor neoslovil, môžete zaobstarať regál v šedej farbe. Ponúka dostatok úložného priestoru v podobe 4 poličiek. Pája regál zakomponovala ako do obývacej izby, tak do detskej izbičky. Policu využila na dekorácie, ktoré interiér oživia a vdýchnu mu osobitosť a útulnosť. V detskej izbe bol regál využitý na úložný priestor pre hračky.

shelves.jpg (140 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok