DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Novinky v posteliach

Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou skoro každej spálne je práve posteľ. Na Expedo.sk ponúkame široký výber postelí, ktorý navyše pravidelne dopĺňame, aby si u nás vybral naozaj každý.

Máte malý byt či dom a potrebujete posteľ s úložným priestorom? Ste zástancom jednoduchých a nadčasových štýlov? Alebo túžite po modernom a farebnom kuse nábytku, ktorý spestrí vašu spálňu? Máme správnu voľbu pre každého!

Novinky v posteliach

Poďme sa spoločne pozrieť na niektoré z noviniek na našom e-shope:

   1. Čalúnená posteľ boxspring LANTA

Jedny z najobľúbenejších a najpohodlnejších postelí sú práve boxspring. Okrem krásneho dizajnu postele zaujme aj úložný priestorom, ktorý je pod oboma spacími plochami s veľkou stabilitou. Vyššie čelo postele skvele slúži na relaxáciu, napríklad na pohodlné čítanie knihy. Posteľ u nás nájdete v mnohých farbách aj veľkostiach spacej plochy, takže sa hodí do každého interiéru.

LANTA.jpg (119 KB)   2. Manželská posteľ DALEN

Manželská posteľ zaujme svojim jednoduchým a moderným dizajnom, doplneným o zabudovanú dosku s nočnými stolíkmi. Posteľ je vyrobená z kvalitného materiálu a vďaka veľkému úložnému priestoru skvelou voľbou pre Vašu domácnosť. Spálňu je možné doplniť aj o ďalšie produkty z radu DALEN.

DALEN.png (632 KB)   3. Posteľ DALLASO

Posteľ DALLASO s jednoduchým dizajnom a moderným štýlom, ktorý sa hodí do každého interiéru. Vyrobená je z kvalitného borovicového dreva a ošetrená lakom pre dlhú životnosť výrobku. Na výber je z troch dekorov a mnohých rozmerov spacej plochy.

Posteľ je možné doplniť o zásuvku pod posteľ, ktorá zaistí dostatok úložného priestoru a vďaka malým pojazdným kolieskam sa s ňou dobre manipuluje.

DALLASO.jpg (107 KB)   4. Čalúnená posteľ ELIZA 2

Eliza je pohodlná a dizajnovo zaujímavá posteľ s ozdobným čelom a zabudovaným LED osvetlením. Výhodou postele je úložný priestor, ideálny do malých bytov. Komfortné spanie zaistí matrac doplnený o topper. Na výber je mnoho farebných variantov, veľkostí spacej plochy i orientácie bokov postele.

ELIZA.jpg (106 KB)   5.Manželská posteľ LINTON

Posteľ LINTON, ktorá zaujme dominantným čelom a krásnym spracovaním. Je vyrobená z kvalitného materiálu a dodá vášmu domovu hrejivý a útulný vzhľad. Čelo postele je doplnené o čalúnené hlavičky, ktoré zaručia komfort pri odpočinku. K posteli je možnosť zvoliť nočné stolíky s LED osvetlením. Spálňu navyše môžete doplniť priestrannou skriňou alebo komodou z rovnakého radu.

 LINTON.jpg (136 KB)

 TIP: Využite naše služby a užite si nákup bez starostí

 

Expedo ponúka široký výber doplnkových služieb. Či už dopravu, výnos, montáž alebo aj odvoz vášho starého nábytku. Nakupujte z pohodlia domova a užite si nákup bez starostí!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok