Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Otvorili sme novú pobočku, tentokrát v Rumunsku.

Markéta Etrychová
15.9.2020

Rok 2020 je pre nás rokom plných zmien. V polovici tohto roku sme slávnostne otvorili novú pobočku na Balkánskom polostrove. Teší nás, že sme úspešne mohli začať podnikať v tak otvorenej a priateľskej krajine ako je Rumunsko.

Otvorili sme novú pobočku, tentokrát v Rumunsku.

A ako to vlastne celé začalo…

Expedo vo svojej dnešnej podobe pôsobí v Českej republike viac ako 11 rokov. Nespočet strávených hodín práce a driny vystriedal úspech v podobe otvorenia druhej pobočky na Slovenskom. Ďalšie rozšírenie na seba nedalo dlho čakať. Do tretice Expedo otvorilo sklady v Maďarsku. Tento rok uzrela svetlo sveta už štvrtá pobočka spoločnosti Expedo, a to v Rumunsku. Na čo sa môžeme tešiť nabudúce?!

Ako pobočka rastie...

Skladová plocha nového skladu v Rumunsku neďaleko hlavného mesta Bukurešť má celých 3.820 m2. Plocha takmer 4.000 m2 je určená len pre tovar, ktorý ďalej putuje k svojim novým majiteľom.

O hladký priebeh v celej firme a komunikáciu so zákazníkmi sa stará zatiaľ 22 zamestnancov. Vozový park sčíta celkom 9 dodávok. S postupom času sa bude počet zamestnancov aj vozový park navyšovať, aby sme boli schopní expedovať všetky objednávky k maximálnej spokojnosti zákazníkov.

 Snímek obrazovky 2020-09-14 145844.jpg (111 KB)

 

Ako e-shop vyzerá ...

Rumunský e-shop môžete navštíviť z každého kúta republiky, stačí kliknúť na Expedo.ro. Ak nie je rumunčina vaša silná stránka, potom sa mrknite na slovenský e-shop a objavujte novinky, ktoré sme pre Váš pripravili. Navyše s dopravou zdarma vždy a všade.

 

Novinky pre mesiac september nájdete v kategóriách spální, obývacích izieb alebo matracov.

 bony.jpg (43 KB)4.jpg (49 KB)moos.jpg (43 KB)215535.jpg (43 KB)

BLOG: Zaujíma Vás, ako vyzerá sklad v Česku?! Mrknite na článok na našom blogu.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok