Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Podzimné inšpirácie: KUCHYNE

Využite jesenné chmúrne dni efektívne. Kedy inokedy, než práve teraz urobiť doma poriadok a vymeniť starý alebo nefunkčný nábytok za nový ?! Pokukujete po novom jedálenskom stole, stoličkách alebo rovno celom sete? Potom sa nechajte inšpirovať našimi novinkami.

 

Podzimné inšpirácie: KUCHYNE

DO MINIKUCHYNE

Využite voľné miesto účinne a na maximum. Dizajnové novinky tohtoročnej jesene do malých kuchýň a jedální sú navrhnuté tak, aby zaberali čo najmenej miesta. Aj malý byt môže vyzerať priestranne a vzdušne. Prezrite si malú ochutnávku moderných jedálenských setov, stolov alebo barových stoličiek.

217468.jpg (65 KB)moos.jpg (43 KB)217811.jpg (64 KB)real.jpg (63 KB)

Trendy kuchyne v škandinávskom štýle sú vzdušné, harmonické a nadčasové. Pôsobí dokonale čisto vďaka bielej farbe v kombinácii s prírodnými materiálmi. Obľúbená je kombinácia čalúnených alebo plastových stoličiek s jedálenským stolom zo skla.

DO MAXIKUCHYNE

Milujete vidiecky alebo industriálne štýl? Nedostatok miesta v kuchyni Vám nič nehovorí ?! Urobte si radosť v jesenných daždivých dňoch a premeňte obyčajnú kuchyňu v srdca domova. Prinášame Vám veľa noviniek do veľkých kuchýň, jedální i barov.

4.jpg (49 KB)2.jpg (58 KB)5.jpg (68 KB)3.jpg (108 KB)

Veľká kuchyňa ponúka veľa možností. Minimalistický severský štýl vo svetlých tónoch, vidiecky štýl z masívneho dreva s doplnkami z kovu alebo čalúnené stoličky. Trendy pre tohtoročnú jeseň majú naozaj čo ponúknuť. Pozor, na scénu sa vracia plast. Doplnky i stoličky z pevného plastu dostali zelenú.

 

NIEČO NAVYŠE

Barové stoličky i stolčeky nemusí byť výsadou kaviarní alebo reštaurácií. Stanú sa originálnym doplnkom aj u vás doma. Barové stoličky skvelo pasujú aj ku kuchynským ostrovčekom.

6.jpg (48 KB)8.jpg (51 KB)9.jpg (48 KB)7.jpg (50 KB)

ODPORÚČAME: Lacno a štýlovo

Vybavte si interiér kuchyne, tak aby vám nič nechýbalo, a navyše za super ceny. Inšpirujte sa u nás.

10.jpg (47 KB)12.jpg (42 KB)11.jpg (49 KB)13.jpg (423 KB)

TIP: Aj daždivý jesenný deň sa môže premeniť v krásnej babie leto. Posaďte sa do záhradného kresla na terasu a vychutnajte si posledné slnečné lúče. Nábytok Vám privezieme ZADARMO vždy a všade.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok