Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Prečo nakupovať na Expedo nábytok?

Rozmýšľate nad nákupom nového nábytku, ale neviete, kde nakúpiť? Tu máte zopár dôvodov, prečo nakupovať práve u nás! Veríme, že budete nadšení, keď navštívite náš e-shop! Sme pyšní na to, že vám môžeme ponúknuť nielen široký výber kvalitného nábytku, ale aj vynikajúce služby, ktoré vám zaistia pohodlný a bezstarostný nákup.

Prečo nakupovať na Expedo nábytok?

Široký výber tovaru

S naším rozsiahlym sortimentom nábytku si môžete byť istí, že nájdete presne to, čo hľadáte. Bez ohľadu na váš vkus, štýl alebo rozpočet vám ponúkame rôzne dizajny, farby a materiály. Zistíte, že si vybrať nábytok nemôže byť jednoduchšie!

 

Najväčší výber na našom e-shope tvoria sedačky, postele a skrine.

bed.jpg (160 KB)

Manželská posteľ DOTA

 

Kvalita a elegancia

Všetky naše produkty sú starostlivo vybrané s dôrazom na kvalitu a eleganciu. Chceme, aby náš nábytok nielen vydržal, ale aj dodal vášmu domovu štýlový a moderný vzhľad.

Expedo ide s dobou a vyberá pre vás produkty podľa posledných trendov!

sofa.jpg (519 KB)

Rohová rozkladacia sedačka POTATO

 

Kompletná ponuka služieb

Chceme, aby ste si svoj nákup užili od začiatku do konca. Preto ponúkame kompletnú ponuku služieb, ktoré zahŕňajú výnos, montáž a dokonca aj odvoz starého nábytku. Vaše pohodlie je pre nás prioritou, a preto sa postaráme o všetko, čo je potrebné na to, aby ste si mohli užiť svoj nový nábytok ihneď po jeho zakúpení.

 

Skvelé ceny a akcie

Sledujte naše pravidelné akcie a ponuky! Veríme, že kvalitný nábytok nemusí byť neúmerne drahý. S Expedo môžete očakávať skvelé ceny a pravidelné zľavy, aby ste si mohli zaobstarať ten perfektný kus nábytku za rozumnú cenu.

 

Zvoľte Expedo pre svoj nákup nábytku a objavte, ako môže byť nákup jednoduchý, príjemný a bezstarostný. Vaša spokojnosť je našou prioritou, a preto sa s nami môžete spoľahnúť na bezkonkurenčnú kvalitu a služby.

 

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok