Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Bezstarostný nákup – to je nákup nábytku v Expedo

Jana Budinsklá
7.2.2024

Z pohodlia domova si u nás môžete zaobstarať nábytok rýchlo, jednoducho a bez starostí. Ponúkame kompletné riešenie od doručenia, výnosu, cez montáž nábytku až po odvoz a likvidáciu starého nábytku. Minimalizujte starosti spojené s nákupom nábytku a nechajte všetko na nás!

Bezstarostný nákup – to je nákup nábytku v Expedo

Úspech v oblasti predaja nábytku závisí nielen na kvalite ponúkaného nábytku, dostupnosti, cene a doprave, ale aj na tom, ako dokážeme splniť potreby a očakávania zákazníkov. Našim zákazníkom chceme poskytovať výnimočnú hodnotu a službu, preto si u nás môže zákazník nábytok nielen kúpiť, nechať si ho priviezť, vyniesť do bytu či do požadovanej miestnosti, ale aj zmontovať, a navyše mu starý nábytok odvezieme. Naše nové komplexné služby môžete už využívať u našich najpredávanejších kategórií u Sedacích súprav a u Boxspring postelí.

Zoznámte sa s kompletnými službami, ktoré ponúkame na predaj nábytku online:

1.      Doručenie

Nevyužívame cudzích dopravcov, tovar vám dovezieme vlastnými vozidlami s našimi vodičmi. Tí zaistia bezpečné a spoľahlivé doručenie vášho nábytku priamo k Vám domov. Máte vždy istotu, že Vám tovar dorazí nepoškodený a včas.

2.      Výnos nábytku

Nechajte nás starať sa o ťažkú prácu. Naši profesionálni pracovníci zaistia výnos nábytku do vášho domu alebo bytu. Či bývate na prízemí alebo na 10. poschodí nemusíte sa starať o zdvíhanie ťažkých krabíc, nábytok vám vynesieme do akéhokoľvek poschodia.

3.      Montáž nábytku

Montáž nábytku je dôležitou službou pre zákazníkov, ktorí si zakúpili nábytok, ale nechcú sa trápiť so zostavovaním alebo nemôžu ho sami zložiť. Montáž nábytku ponúkame pri Sedacích súpravách a pri Boxspring posteliach. Tovar vám zmontujú naši pracovníci, ktorí vám nábytok dovezú. Vďaka ich skúsenostiam budete mať istotu, že nábytok je správne zložený a je bezpečný na použitie. Po dokončení montáže nábytku zaistíme aj odvoz všetkého obalového materiálu. Váš byt či dom bude po montáži čistý a uprataný.

4.      Odvoz starého nábytku

Ponúkame vám pohodlné a bezstarostné riešenie pre zbavenie sa vášho starého nábytku, keď si kupujete nový. Odvoz starého nábytku ponúkame pri Sedacích súpravách a pri Boxspring posteliach. Tovar vám demontujú a odvezú naši pracovníci, ktorí vám nový nábytok privezú. Pri manipulácii s nábytkom dbáme na bezpečnosť, aby nedošlo k poškodeniu vášho domu alebo majetku. U vášho starého nábytku sa postaráme o jeho bezpečný a ekologický odvoz. Sme zodpovední ohľadom likvidácie nábytku, čo zahŕňa recykláciu a správne odstránenie, aby sme minimalizovali dopad na životné prostredie.

furniture installation.png (955 KB)

Výhody nakupovania nábytku v Expedo:

1.      Bezstarostný nákup

Užite si nákupný proces bez starostí o doručení, výnos, montáž a odvoz starého nábytku. Všetky dôležité služby spojené s predajom nábytku u nás nájdete na jednom mieste!

2.      Časová úspora

Ušetríme vám hodiny práce, ktorú by ste museli venovať samostatnému odvozu, výnosu, montáži a odvozu starého nábytku.

3.      Profesionálny servis

Naši pracovníci sú skúsení a dbajú na to, aby všetko bolo vykonané správne, kvalitne a bezpečne.

4.      Žiade  starosti s odvozom

Nemusíte sa trápiť nad tým, čo urobiť so starým nábytkom. Nemusíte sa starať o jeho odvoz ani o jeho likvidácii a recyklácii. Odvoz starého nábytku je súčasťou vášho nákupného procesu, čo znamená, že nemusíte hľadať ďalšie dodatočné služby. Všetko zariadime za Vás.

Naša firma sa špecializuje na poskytovanie komplexného servisu pre zákazníkov, ktorí si kupujú nábytok. Snažíme sa zaistiť, aby celý proces od nákupu nábytku až po jeho použitie bol čo najjednoduchší a bezstarostný.

Vyskúšajte naše služby a budete nadšení z nakupovania nábytku online!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok