Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Expedo inšpirácie: Dizajnové bývanie podľa Barbory Stříteskej

Eliška Kašperanová
16.4.2024

Spoločne sa v tomto článku necháme inšpirovať dizajnovým bývaním podľa influencerky Barbory Stříteskej. Bára sa preslávila v realityshow Likehouse 1 a odvtedy je aktívna predovšetkým na instagrame a tiktoku, kde tvorí obsah o svojom každodennom živote a po narodení syna sa sústredí aj na obsah pre mamičky. Sme radi, že nábytok z Expeda je súčasťou tohto moderného bývania.

Expedo inšpirácie: Dizajnové bývanie podľa Barbory Stříteskej

V obývacej izbe sú hneď tri produkty z nášho eshopu, ktoré spadajú pod rovnakú kolekciu SOVA, ktorá je dostupná v troch farebných variantoch. Poďme si ich postupne predstaviť.

Prvým z nich je konferenčný stolík SOVA v bielom prevedení. Jedná sa o moderný stolík s úložným priestorom v podobe zásuvky a otvorenej police. Vysoké kovové nožičky zaisťujú stabilitu a vzdušnosť. Ide o ideálnu voľbu do menších obývacích izieb práve vďaka svojej vzdušnosti a svetlej farbe.

coffee table.jpg (173 KB)

Ďalším produktom, ktorý od nás Bára má, je TV stolík SOVA. Ponúka dostatok úložného priestoru v podobe dvoch skriniek s dvierkami a otvorenej police, pod ktorou sa nachádza šuplík. Tak ako konferenčný stolík stojí na vyšších kovových nožičkách, ktoré stolíku dodávajú stabilitu a vzdušnosť.

tv stand.jpg (104 KB)

Posledným produktom z tohto radu, ktorý si od nás Bára vybrala, je komoda SOVA 2. Súčasťou komody je úložný priestor v podobe troch priestranných zásuviek s tromi skrinkami uzatvárateľnými dvierkami, za ktorými sa nachádzajú tri poličky. Komoda vytvorí odkladací priestor nielen vo vnútri, ale je možné si kreatívne vyhrať aj s rozmiestnením dekoračných doplnkov priamo na vrchnú dosku komody. V kreativite sa medze nekladú. Môže ísť o vázu s kvetinami, sošky, sviečky či obrazy. Dekorácie je možné vybrať aj podľa sezónnosti.

chest of drawers.jpg (137 KB)

Bára si tiež vybrala dva produkty do detskej izbičky. Prvým z nich je detská skriňa DORA v bielej farbe. Vnútri sa nachádza dostatok úložného priestoru v podobe políc, šatníkovej tyče a jedného šuplíka. Druhým produktom je regál IGOR, taktiež v bielej farbe. Ponúka veľké množstvo úložného priestoru, ktorý je možné prispôsobiť pomocou krabíc a boxov s detskými motívmi. Deťom môže regál slúžiť aj ako výstavka obľúbených hračiek, či knižiek.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok