Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

EXPEDO POMÁHA: Misia nový domov

Markéta Etrychová
20.8.2020

 Nábytok Expedo je na trhu už pekných pár rokov. Dnes je z nej veľká spoločnosť, ktorá pôsobí v niekoľkých krajinách po celej Európe. Chváliť sa môže vlastnou dopravou, ktorá je úplne zadarmo kamkoľvek a kedykoľvek. A pretože dobrých skutkov nie je nikdy dosť, Expedo sa zapojilo do programu, ktorý má pomôcť ľuďom s neľahkým osudom.

EXPEDO POMÁHA: Misia nový domov

 

Expedo pomôže s vybavením izby raz dva

Okrem samotného predaja nábytku sa spoločnosť zapojila aj do obľúbeného programu Misia nový domov. Projekt podporila poskytnutím odborných služieb a vybavením do spálne alebo detskej izby. Hlavným cieľom programu je pomáhať ľuďom s pohnutým osudom. Tým, ktorí sa ocitli na samom dne s pocitom beznádeje a osamelosti. Premeniť existujúce a úplne nevyhovujúce bývanie v miesto pre nový štart bolo výzvou. Výzvou, ktoré sa neodmieta. Niekedy obyčajné odhodlanie ľudí v ťažkých životných situáciách nestačí, na rekonštrukciu alebo nábytok už väčšinou nezostávajú financie. Každý diel a osudy ľudí sú odlišné, tak i poskytnutá pomoc sa v mnohých smeroch líšia.

Nábytok znamenal viac, než obyčajný dar

V relácii Misia nový domov ste mohli vidieť okrem iného aj dojemný príbeh pani Elišky. Sám konateľ firmy Expedo, Petr Doskočil priznáva: "Príbeh mladej vdovy Elišky a troch malých detí bol naozaj silný. Som veľmi rád, že aj tentoraz sme mohli byť pri tom a pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú. Má zmysel robiť dobré skutky, ktoré pomôžu k novému a lepšiemu štartu do života." Tiež dodáva, že snáď sa v budúcnosti podobné projekty budú opakovať. Poskytnutý dar pre mladú mamičku troch detí znamenal oveľa viac, než si možno dokážeme predstaviť. Teší nás, že Expedo mohlo byť pritom!

 expedo text.jpg (108 KB)

 

Páčil sa Vám nábytok?

Zapáčila sa Vám posteľ alebo stôl z projektu Misia nový domov ?! Detská posteľ Auto Michael, TV stolík Port alebo Rozkladací jedálenský stôl Port-Glum nájdete na našom e-hopu. Mrknite, zaiste si vyberte aj Vy.

 

BLOG: Neviete si rady so zariadením detskej izby?! Pozrite na náš blog: Ako zariadiť detskú izbičku.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok