Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Farba roku 2024: Peach fuzz

Tohtoročnou farbou je odtieň Peach fuzz. Teplý odtieň zvýrazňuje našu túžbu po spolupatričnosti s ostatnými a vychutnanie si chvíľ ticha a bezpečia. Svieži broskyňový odtieň jemne zasadený medzi ružovou a oranžovou vám pomôže nájsť vnútorný mier a pokoj.

Farba roku 2024: Peach fuzz

Aké je posolstvo odtieňa Peach fuzz?

Odtieň Peach Fuzz prináša pre rok 2024 posolstvo plné láskavosti, nehy, spolupráce a starostlivosti. Uprostred zhonu moderného života zlaďte vaše vnútorné hodnoty s mentálnym aj fyzickým zdravím. Vážme si to, čo je výnimočné - vrelosti a času s priateľmi a rodinou. Presne tieto hodnoty by vám mala pripomenúť táto citlivá, sladká a vzdušná farba Peach Fuzz.

chair3.png (1.18 MB)

Ako použiť farbu v interiéri?

V oblasti architektúry a interiérového dizajnu dokáže odtieň Peach Fuzz vytvoriť príjemnú a pokojnú atmosféru, vo svete módy sa farba premieta do prepychových textúr a jemných detailov.

Peach Fuzz je univerzálny odtieň, ktorý môže byť vynikajúcim prvkom v rôznych dizajnových konceptoch. V oblasti interiérového dizajnu môže byť využívaný na vytváranie teplých a útulných priestorov, najmä v spojení s neutrálnymi farbami a prírodnými materiálmi.

 

Farbu aplikujte na dekorácie alebo nábytok. Skvele sa bude vynímať na kreslách, jedálenských stoličkách a všeobecne na čalúnenom nábytku.

Štýl Boho Chic: Peach Fuzz sa ľahko začleňuje do boho chic dizajnu. Kombinujte túto farbu s jemnými neutrálmi, ako je béžová alebo svetlo šedá.

Pastelová Harmónia: Vytvorte pastelovú paletu, kde Peach Fuzz zohráva kľúčovú úlohu. Spojte ju s ďalšími pastelovými odtieňmi, ako sú mintová zeleň, svetlo modrá a jemne ružová.

 

Inšpirácia z nášho e-shopu:

chair.jpg (390 KB)

Jedálenská stolička BERRY Velvet

 

sofa.png (635 KB)

Rohová sedacia súprava LUNGO

 

bed.png (1.15 MB)

Čalúnená posteľ CARLOS Velvet

 

chair2.png (1.21 MB)

Čalúnené kreslo TORA

 

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok