DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Hry o dizajne: Staňte sa bytovým dizajnérom

Máte voľnú chvíľu, vaším koníčkom sú interiérové trendy alebo sa chystáte prestavovať byt? Nech už je to akokoľvek, prinášame vám niekoľko tipov na hry o dizajne. V online prostredí si môžete splniť ihneď svoj sen, ktorý potom ľahko prenesiete do reality. Prestavte nábytok, zmeňte farby stien i podláh alebo začnite tvoriť pekne od začiatku.

Hry o dizajne: Staňte sa bytovým dizajnérom

Z jednoduchých hier s jednoduchým ovládaním a peknou grafikou si iste vyberiete tú, ktorá vám bude vyhovovať. Všetky 4 úspešné tituly sú vhodné pre mobilné telefóny, jednu z nich si môžete zahrať tiež online na svojom počítači. Prestavte si kuchyňu, obývačku alebo spálne.

House Flipper: Rekonštrukcia domu

Staňte sa interiérovým dizajnérom domov alebo rozbehnite vlastnú firmu na opravy a prestavby. Hra pre mobilné telefóny House Flipper je bezplatná hra pre jedného hráča. Užite si nové dobrodružstvo, ktorým Vás prevedú farebné postavičky hlavných hrdinov. Simulátor House Flipper ponúka rôzne miesta a domy pre renováciu, prestavbu aj upratovanie.

Ako budete v hre postupovať bude sa zároveň zvyšovať aj úroveň a množstvo nástrojov. Môžete odomykať nové predmety za získanú menu Flipcouiny alebo reálne peniaze. Flipcoiny získate za objednávky i predaj zrenovovaného domu. Užite si chvíľky oddychu a relaxácie u novej zábavnej hry, ktorá Vás pohltí.

Dream Home: Design & Makeover 

Snívate o novom domove, ktorý si sami navrhnete presne podľa svojich predstáv? Dream Home - Design & Makeover Game vám pomôže k vysnívanému cieľu. Neobmedzený počet miestností, neustále aktualizovaný vzhľad domov i izieb a rôzne dekorácie či nábytok využijete ako nový návrhár interiérov.

Moderná grafika, dokonalé prepracovanie a sýte farby Vás budú sprevádzať počas celej hry. V priebehu prechádzate niekoľkými levelmi a plníte aj rôzne úlohy, za ktoré získavate fiktívne peniaze. Predveďte svoje návrhárske schopnosti a užite si renováciu už teraz na svojom mobile.

2 game.jpg (193 KB)

Home Design: Amazing Interiors 

Jedinečné interiéry, ale aj výnimočné exteriéry. V offline hre Home Design: Amazing Interiors vám umožní navrhnúť priestory pre rôzne klienty. Môžete renovovať aj stavať nové domy a sledovať celý priebeh krok za krokom. Naučíte sa vybavovať miestnosti trendy nábytkom, pracovať s farbami a vzormi či osvetlením.

Preniknite do tajomstiev dizajnu vďaka mobilnej hre, ktorá je zadarmo. Niektoré herné predmety je však možné zakúpiť za reálne peniaze. Nájdite svoj štýl a prestavte interiéry aj exteriéry k dokonalosti.

3 game.jpg (268 KB)

The Tenants 

Počítačová online hra The Tenants ponúka veľa možností a širokú škálu obsahu, ktorá Vás bude baviť aj niekoľko hodín. Staňte sa majiteľom nehnuteľností, prenajímajte alebo novo zariaďujte. Až 15 rôznych udalostí, ktoré sa môžu prihodiť, mnoho nehnuteľností a takmer 550 rôznych kusov nábytku a 64 vzorov podláh i farieb stien.

V tejto hre si každý príde na svoje. Systém odmeňovania je nastavený na základe postupu v hre, vďaka tomu sa vám ponuka predmetov bude rozširovať. Jednoduchá grafika a jednoduché ovládanie zaujme aj príležitostných hráčov počítačových hier.

  

ODPORÚČAME: Pri hraní hier nezabudnite na kvalitnú stoličku a herný stôl.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok