Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Nábytok na balkón – zariaďte si oázu pokoja

Príjemné letné večery sú opäť za rohom. Byt s balkónom je ideálnou príležitosťou na večerné posedenie s lahodným nápojom a výhľadom na večernú oblohu. Pokiaľ si chcete vytvoriť vašu vlastnú oázu pokoja a pohody, radi vám poradíme, čomu pri výbere nábytku na balkón venovať pozornosť.

Nábytok na balkón – zariaďte si oázu pokoja

Odolnosť voči rozmarom počasia

Pri výbere nábytku sa nechajte okúzliť impozantným dizajnom, nezabúdajte však na kvalitu a vyhotovenie. Balkónový nábytok je totiž neustále vystavaný vplyvom počasia, preto musí byť materiál dostatočne odolný na to, aby mu celodenné slnko, vietor či dážď nerobili najmenší problém.

Kvalitná balkónová zostava vám môže spoľahlivo slúžiť aj niekoľko rokov. Spomedzi materiálov je v súčasnosti veľmi vyhľadávaný napríklad hliník pre svoju ľahkosť a odolnosť, vhodný na výrobu elegantných stoličiek či stolov na balkón. Pri výbere nábytku z dreva je potreba byť obozretný. Len správna povrchová úprava materiálu a kvalitné tvrdé drevo zaručia, že váš nábytok odolá vlhkosti a nezmení časom svoju farbu, aby bol dlhodobo elegantným doplnkom vášho balkónu.

133855.jpg (203 KB)

Trendy polyratan – už ste o ňom počuli?

Okrem tradičného dreva a hliníka je tu ešte polyratan. Disponuje krásnym prúteným vzhľadom podobným bežnému prírodnému ratanu, ich vlastnosti sa však značne líšia.

Polyratan, čiže umelý ratan, je moderným materiálom. Pri výrobe vonkajšieho nábytku sa teší čoraz väčšej obľube. Dôvodov je veľa. Medzi jeho hlavné výhody patria najmä:

  • nadpriemerná odolnosť materiálu a jednoduchá údržba
  • odolnosť voči priamemu slnečnému žiareniu, dažďu, vetru aj teplotným výkyvom
  • šetrnosť k životnému prostrediu a 100 % recyklovateľnosť
  • mimoriadny komfort a luxusný vzhľad

Zapojte svoju kreativitu

Fantázii sa medze nekladú! A to platí aj pri zariaďovaní vášho exteriéru. Vo väčších priestoroch je možné vytvoriť si jedinečné posedenie z paliet. Je odolné, nadčasové, pohodlné a svojím dizajnom upokojí i náročnejších zákazníkov. Je teda ideálnym zariadením na váš balkón alebo terasu. Jeho výroba pritom vôbec nie je zložitá, vyžaduje len pár šikovných rúk. Viete, ako vyrobiť takúto sedačku z paliet?

Pre maximálne pohodlie potom stačí pohovku doplniť paletovými vankúšmi.V našej ponuke nájdete široký výber dizajnov i farieb od výmyslu sveta. Súpravy paletových vankúšov majú čalúnenie z pevnej a odolnej tkaniny, niektoré poťahové textílie dokonca odpudzujú vodu.

136622i.jpg (245 KB)

Pohodlie je základ

Štýl nábytku je rozhodne dôležitý, netreba však zabúdať na dostatočné pohodlie pri odpočinku na vašom balkóne. Počasie je častokrát nevyspytateľné, preto je kvalitné čalúnenie vonkajšieho nábytku nesmierne dôležité. Pokiaľ plánujete svoj nábytok ponechať vonku i počas dažďa či búrky, vyberte si z rýchloschnúcich materiálov pre svoje vankúše, ktorým vlhkosť nerobí problém.

pexels-photo-1230665.jpeg (216 KB)

 

Zhrnutie na záver – 5 pravidiel pri zariaďovaní balkóna

  1. Štýl a dizajn nábytku zvoľte až po starostlivom premeraní balkónu.
  2. Vyberajte kvalitné materiály s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom.
  3. Dajte prednosť omývateľným materiálom, ktoré sa ľahko udržiavajú.
  4. Venujte pozornosť dekoráciám na zútulnenie balkónu.
  5. Vytvorte si vlastnú oázu pohody a pohodlia!
Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok