Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Novinky v sedačkách

Každý týždeň rozširujeme našu ponuku o nové sedacie súpravy. Sledujeme aktuálne trendy, dbáme na to, aby moderný štýl bol prepojený s funkčnosťou a estetikou. Ponúkame širokú škálu sedacích súprav, od minimalistických a čistých línií po retro inšpirácie.

Novinky v sedačkách

Na Expedo.sk si každý nájde svoju vysnívanú sedaciu súpravu, ktorá zodpovedá jeho vkusu a štýlu. Naše sedacie súpravy splnia požiadavky každého zákazníka, dodajú vášmu interiéru moderný štýl a poskytnú maximálny komfort do vašich domovov.

Pre milovníkov pohodlného odpočinku a elegantného dizajnu predstavujeme naše nové sedacie súpravy:

1.      Pohovka MIRANA

Ak hľadáte menšiu sedaciu súpravu, pohovka Mirana je tou správnou voľbou. Mirana je celočalúnená pohovka, ktorú môžete umiestniť do akéhokoľvek interiéru. Vyniká moderným a jednoduchým dizajnom. Tkanina pripomína menčester a je veľmi mäkká a príjemná na dotyk. Výhodou tejto pohovky je úložný priestor a rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte pohovku na lôžko pre príležitostné prespanie. Polstrovanie zaistí maximálne pohodlie, komfortné sedenie a podporu tela. Vybrať môžete z niekoľkých čalúnení od tmavých odtieňov až po svetlo béžovú.

Mirana 240041.png (632 KB)

2.      Rohová sedacia súprava TAMIS

Veľmi obľúbené sú sedacie súpravy do tvaru L. Medzi našimi novinkami vyniká rohová sedacia súprava Tamis. Sedacia súprava vás na prvý pohľad zaujme jednoduchým, čistým dizajnom a veľkým, komfortným priestorom na leňošenie. Výhodou sedačky je ľahká premena na pohodlnú posteľ pre vašich hostí. Pri tejto sedacej súprave môžete zvoliť orientáciu rohu a farebné čalúnenie podľa vašej potreby a vášho vkusu.

Tamis 255505.png (1.35 MB)

3.      Rozkladacia sedačka do U ASTRA

Z väčších sedacích súprav vám predstavíme sedaciu súpravu Astru. Moderný dizajn tejto sedačky oživí každú obývaciu izbu. Prešívané polstrovanie a vyššie drevené nožičky dodajú sedacej súprave luxusnejší vzhľad. Súčasťou sedacej súpravy sú dva dekoratívne vankúšiky, ktoré vám zaistia maximálne pohodlie. Sedacia súprava disponuje dostatočným úložným priestorom a rozkladacím mechanizmom, ktorý premení sedačku na pohodlné lôžko. Vybrať môžete z viacerých druhov čalúnenia.

Astra 239548.png (1.05 MB)

4.    Sedacia súprava MEFIS

Ak potrebujete dostatok priestoru a pohodlia, sedacia súprava Mefis je tým najlepším riešením. Mefis je moderná zostava, ktorá zaujme svojim jednoduchým škandinávskym dizajnom. Je vyrobená z kvalitných materiálov. Súčasťou zostavy je celočalúnená sedačka, pohodlné kreslo a taburet. Moderné čierne oceľové nožičky zaistia stabilitu, pevnosť a vzdušnosť. Sedačka je obohatená o rozkladací systém, ktorý jednoducho premení sedačku na spacie lôžko.

Mefis 255921.png (1.08 MB)

5.     Rohová sedacia súprava CANIA

Druhá nami vybraná sedacia súprava do tvaru L, je rohová sedačka Cania. Moderný dizajn a maximálne pohodlie sú to prednosti tejto sedacej súpravy. Dokonalý komfort vám zaistia polohovateľné opierky hlavy. Podľa vášho interiéru si môžete zvoliť tú správnu orientáciu sedacej súpravy. Výhodou je možnosť voľby z viacerých farieb čalúnenia, navyše je aj variant v eko koži v čiernej, šedej a bielej farbe. Súčasťou sedačky je rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému ľahko premeníte sedačku pre príležitostné lôžko.

Cania 256259.png (1.04 MB)

TIP: Využite naše služby a budete nadšení!

Pri sedacích súpravách ponúkame výnos, montáž, odvoz obalového materiálu a vášho starého nábytku. Nakupujte sedacie súpravy z pohodlia vášho domova a všetky starosti s obstaraním nábytku nechajte na nás!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok