Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Sedacie vaky pre deti

Sedacie vaky ponúkajú multifunkčné využitie. Môžu slúžiť ako miesto na relaxáciu, meditáciu, čítanie, učenie, sledovanie televízie alebo hranie hier. Deti môžu využiť sedacie vaky na rôzne činnosti a prispôsobiť ich svojim potrebám.

Sedacie vaky pre deti

Výhody sedacích vakov:

  1. Pohodlné sedenie – sedací vak je navrhnutý tak, aby poskytoval pohodlné a ergonomické sedenie pre deti. Je vyrobený z mäkkých a polstrovaných materiálov, ako je napríklad polyester alebo mikrovlákno, ktoré poskytujú mimoriadny pocit pohodlia.
  2. Flexibilita a prenosnosť – jednou z výhod sedacích vakov je ich flexibilita a prenosnosť. Môžu byť ľahko premiestnené z jedného miesta na druhé, čo umožňuje deťom využívať ich v rôznych prostrediach, ako sú obývacie izby, detské izby, herne, balkóny alebo záhrady.
  3. Dekorácia a dizajn – sedacie vaky sú k dispozícii v rôznych farebných variantoch a dizajnoch, ktoré môžu pridať do detskej izby alebo herne hravý a štýlový prvok. Deti si môžu vybrať sedací vak s motívom svojich obľúbených postáv, zvierat alebo vzorom.
  4. Podpora tela – vďaka svojmu polstrovanému dizajnu a flexibilite sa sedacie vaky prispôsobia tvaru tela a poskytujú podporu chrbtici a končatinám. To môže prispieť k odľahčeniu napätia a bolesti pri dlhodobom sedení.

Všestranné využitie:

  1. Relaxácia a odpočinok - deti môžu sedací vak využiť na relaxáciu a odpočinok. Môžu sa do neho zavrtieť, položiť sa naň alebo ho použiť na sledovanie televízie.
  2. Čítací kútik - sedacie vaky majú tendenciu sa prispôsobiť tvaru tela, sú mäkké, pohodlné a ideálne pre dlhodobé čítanie.
  3. Herná zóna - sedací vak môže slúžiť ako herná zóna pre deti. Môžu si naň sadnúť alebo naň ľahnúť pri hraní doskových hier, skladaní puzzle alebo pri hre s hračkami. Jeho mäkký povrch môže pomôcť pri tlmení nárazov alebo pádov.
  4. Záhrada alebo terasa - sedacie vaky sú často používané aj vonku, pretože sú ľahké a ľahko prenosné. Deti si na ne môžu sadnúť na záhrade, terase, balkóne alebo pri pikniku a užívať si pohodlie na čerstvom vzduchu.

Obľuba sedacích vakov aj u dospelých

Sedacie vaky sú stále obľúbenejšie a populárnejšie aj u dospelých. Aj dospelí ocenia pohodlie, ktoré sedacie vaky poskytujú. Po dlhom a náročnom dni je to ideálne miesto na oddych a relaxáciu. Sedacie vaky môžu byť vhodné aj pre pracovné prostredie. Niektoré kancelárie ich ponúkajú ako alternatívu k tradičným kancelárskym stoličkám. Pomáhajú uvoľniť napätie a stres z dlhodobého sedenia.

 

Expedo tipy a inšpirácie:

Sedací vak KISANTE - moderný sedací vak na príjemné sedenie s motívom futbalovej lopty. Je vyrobený z elegantnej ekokože. Vhodný nielen pre malého futbalistu.

Sitting bag KISANTE.png (756 KB)

Sedací vak SMEG – praktický sedací vak v tvare kresla. Je vyrobený z tkaniny plyšového typu, ktorá je mäkká a príjemná na dotyk. Sedací vak sa dokonale prispôsobí tvaru tela, uvoľní telo a odľahčí chrbticu. Ideálne na sledovanie televízie či pre hráčov videohier.

Sitting bag SMEG.png (868 KB)

Sedací vak SOLARO – dizajnový sedací vak v krásnych hravých farebných variantách hodiaci sa do každej detskej izby. Veľmi obľúbený predovšetkým u malých detí.

Sitting bag SOLARO.png (899 KB)

Sedací vak RIO – klasický sedací vak vhodný do akéhokoľvek interiéru. Ergonomický tvar sa dokonale prispôsobí tvaru tela a umožní pohodlné sedenie a maximálnu relaxáciu. Možnosť výberu z niekoľkých farebných odtieňov.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

Krásny dizajnový kúsok alebo praktický doplnok do každej domácnosti. Vyberte si vhodný sedací vak a užite si zábavu a poriadny relax!

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok