Zľavové šialenstvo 50% na VŠETKO + navyše DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 23.4.

Čo by nemalo chýbať v študentskej izbe?

Markéta Etrychová
26.11.2020

Deti vyrástli, a vy potrebujete zmodernizovať a prispôsobiť detskú izbu na mládežnícku? Vybrať môžete celé zostavy alebo jednotlivé kusy nábytku. Poradíme vám niekoľko tipov, na čo nesmiete pri zariaďovaní zabudnúť.

Čo by nemalo chýbať v študentskej izbe?

POSTEĽ DO ŠTUDENTSKEJ IZBY

Posteľ s kvalitným roštom a matracom je základ pre plnohodnotný spánok. Zaistite deťom zdravý a potrebný oddych od každodenného učenia. Aj v staršom veku detí dochádza k neustálemu vývoju, ktorý podporí dostatočne pevný matrac, napríklad s kokosovou doskou alebo latexom.

Odporúčame vybrať si klasický rozmer. Jednolôžkové postele 80x200 cm alebo 90x200 cm v kombinácii s lamelovým roštom. V priestrannej izbe môžete svojim ratolestiam dopriať luxus v podobe postele o rozmere 120x200 cm. Lámete si hlavu s výberom matraca a roštu? Pozrite si náš blog.

ŠTUDENTSKÝ PÍSACÍ STÔL

S pribúdajúcim vekom detí, pribúdajú aj študentské povinnosti. Detský stolík je už malý, vaše dieťa sedí celé pokrútené a sťažujte sa na boľavý chrbát ?! Bez nového študentského písacieho stola sa už nezaobídete. Zaobstarať môžete "rastúci" stôl s nastaviteľnou výškou. Ak uprednostňujete klasiku, všeobecne sa udáva ideálna výška 70 - 80 cm, šírka okolo 90 cm. Skvelým tipom je stôl do tvaru písmena L. Vhodné sú stoly so zásuvkou alebo malou skrinkou, ktorú študent využije pre uloženie kníh alebo učebníc.  

STOLIČKY

Čas strávený učením sa s vekom predlžuje. Výber stoličky je podmienkou pre správne držanie tela počas štúdia. Najvhodnejšie sú tie s nastaviteľnou výškou, s opierkami rúk a stabilnými kolieskami. Inšpirujte sa našimi produktmi v kategórii detské stoličky. Nájdete niekoľko typov stoličiek v ekokoži, látke alebo sieťovine. Ak potrebujete poradiť s výberom stoličky, prečítajte si článok - Ako vybrať kancelársku stoličku.

SKRIŇA

Už na druhom stupni základnej školy sa o seba začínajú dievčatá aj chlapci viac starať. Chcú sa páčiť. Nákupy nového oblečenia sú častejšie a častejšie. K tomu bude potrebná aj väčšia šatníková skriňa, do ktorej uložíte sezónne oblečenie, bundy alebo topánky.V klasických alebo neutrálnych farbách pre dievčatá aj chlapcov, zaiste nájdete i tú vašu v širokej ponuke detských skríň. Vybrať môžete priestrannú skriňu s tyčou v kombinácii s policami alebo zásuvkami. Pre malú izbu odporúčame skriňu s posuvnými dverami a zrkadlom.

KOMODA ALEBO REGÁL

Vylaďte interiér izbičky k dokonalosti. Ďalšie úložné priestory v podobe komôd, regálov alebo políc poslúžia na uloženie kníh, učebníc alebo drobností. Ľahko ich zladíte s ostatným nábytkom. Úložného priestoru nikdy nie je dosť.

DETSKÁ ZOSTAVA

Dizajn nie je práve váš koníček? Kompletne zariadený detská izba za pár minút a z pohodlia svojho domova. Áno! Pohodlné riešenie, ktoré zaberie minimum času a bude vyzerať dokonale. Detské zostavy do izbičky zaobstaráte v mnohých farbách. Súčasťou sú komody, regály alebo skrine, samozrejmosťou je písací stôl.

pexels-photo-4144222.jpeg (176 KB)

Nábytok do detskej izby vyberajte vo svetlých farbách. Ľahko ho zladíte s ostatným interiérom, pôsobí vzdušne a priestor opticky zväčší. Izbu ozvláštni malá pohovka alebo kresielko spoločne s lampou a malým stolíkom. Relaxačná zóna je na svete. Detská izba je miesto nielen pre učenie, ale aj preleňošenie.

ODPORÚČAME: V žiadnom izbe pubertiaka nesmie chýbať veľké zrkadlo.

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok